Guinness celebreaza St Patrick’s Day in toata tara

St. Patrick's Day

Anul acesta, de St Patrick’s Day, Guinness şi-a propus să aducă spiritul petrecerilor irlandeze în cele mai mari puburi din România, pregătind surprize marca Guinness, în stilul „Paint the Town Black”. Iesenii pot petrece ca niste adevarati irlandezi la:   Atelierul de bere, Dublin Pub, Stud Bar, Belfast si Chelsea.

În perioada 15 – 17 martie, Guinness a pregătit o serie de activări în 85 de puburi partenere din toată tara. Acţiunile Guinness vor avea loc în 25 de oraşe, printre care Braşov, Sibiu, Ploieşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Oradea, Craiova şi Bucureşti.

Conceptul „Paint the Town Black” este promovat în România prin decalogul „postului negru Guinness” – 10 reguli stricte pentru adevăratul consumator de Guinness. Astfel, cei care respectă decalogul şi beau minimum 3 pinturi de bere în perioada campaniei pot câştiga mii de premii instant sau, prin tragere la sorţi, un weekend pentru două persoane la Dublin, cu ocazia Arthur Guinness’ Day (septembrie 2013). Premiile pregătite de Guinness constau în pinturi de bere, CD-uri cu muzică irlandeză sau celebrele pălării Guinness.

St. Patrick’s Day este cea mai cunoscută zi din întreaga lume dedicată unui sfânt şi Ziua Natională a Irlandei. La nivel global, milioane de oameni celebrează an de an St. Patrick’s Day alături de irlandezi. Pe 17 martie, paharele de bere Guinness sunt ciocnite în cadrul miilor de petreceri şi parade stradale, ce au ca simboluri spiriduşii irlandezi şi trifoiul cu patru foi.

Puburi - St. Patrick's Day

DESPRE GUINNESS

Guinness este o bere premium, cu o aromă unică de orz prăjit şi caramel, care îi dă o notă distinctă. Berea Guinness este savurată în peste 150 de ţări, până în Barbados, Nigeria şi Indonezia. Consumul zilnic anual de bere Guinness se ridică la peste 10 milioane de pahare. Berăria din St. James’s Gate (Dublin), construită de Arthur Guinness în 1759, a devenit un simbol celebru, având la bază valori puternice precum excelenţa, inovaţia şi spiritul filantropic.

De mai bine de 250 de ani, berea Guinness este unul dintre cele mai faimoase simboluri ale culturii irlandeze. Încă din 1759, reţeta unică a lui Arthur Guinness a adus consumatorilor din întreaga lume una dintre cele mai fine experienţe ale consumului de bere. Tradiţia şi moştenirea irlandeză sunt elementele ce dau gustul inegalabil al acestui sortiment de bere neagră. Stilul şi personalitatea Guinness provin din metoda de fabricare complexă care presupune prepararea şi folosirea celor mai rafinate ingrediente naturale într-un proces steril de înaltă tehnologie:

  • Vechea tradiţie de prăjire a orzului oferă nuanţa specială a rubiniului închis şi dă caracterul unic al gustului;
  • Berarii Guinness folosesc o cantitate dublă de hamei, pentru o aromă bogată, iar prospeţimea ingredientelor este captată de soiul de drojdie specific, care asigură o fermentare completă, plină de savoare;
  • Legendarul proces de maturare face ca “Guinness să fie Guinness”, o bere singulară, cu o eleganţă aparte;
  • Guinness se distinge prin spuma spectaculoasă, un element consistent al produsului, indiferent de variantă.

Poate cel mai important lucru, unicitatea berii, este dată de moştenirea unei arte tradiţionale a berarilor, a măiestriei şi a pasiunii acestora.

INFO

www.facebook.com/GuinnessRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: