Grupul Editorial Corint aduce cartea educationala în Iasi

Pentru că suntem în plină desfăşurare a procesului de învăţământ, iar şcoala îşi urmează cursul ei firesc, Grupul Editorial Corint vine cu o ofertă impresionantă de carte educaţională în şcolile din judetul Iaşi. Multe şcoli din Iaşi, precum Şcoala gimnazială Carmen Silva, Şcoala gimnazială Nicolae Iorga, Şcoala gimnazială Dimitrie Sturza, Colegiul tehnic Mihai Sturza sau Liceul Petru Poni, dar şi şcoli din localităţile limitrofe vor primi vizita reprezentanţilor Corint.

Această amplă acţiune culturală se desfăşoară în cadrul programului educaţional naţional ”Paşaport pentru cultură”, realizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi având ca obiectiv principal promovarea lecturii în rândul elevilor.

De asemenea, în aceste zile, Grupul Editorial Corint este prezent cu foarte multe noutaţi editoriale la Salonul de carte Bookfest Iaşi 2013, aflat la prima editie in capitala culturală a Moldovei. Toţi iubitorii de carte din Iaşi si nu numai îşi pot alege de la standul editurii Corint cărţile dorite dintr-o mare varietate de titluri, de la beletristica autorilor contemporani la fantasy şi de la carte şcolară la clasicii literaturii universale, precum Balzac, Stendhal, Emily Bronte, Jane Eyre. Titluri precum ”50 de lucruri pe care ar trebui sa le stie fetele”, ”Cum să-ti instruiesti parintii”, ”Legendele Troiei si Greciei”, ”Iliada”, ”Momente si schite”, ”Domnul March” de Geraldine Brooks, ”Generala” şi multe altele îi vor încânta pe vizitatorii Salonului de carte Bookfest. Aşadar, sunteţi asteptaţi până duminică, 27 octombrie, în universul mirific al cărţilor.

”Bookfest este fără îndoială unul dintre cele mai mari saloane de carte, iar Grupul Editorial Corint este onorat să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne  întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor pus la dispoziţie de Bookfest.”, declară Sorin Lucaci, marketing manager  Grupul Editorial Corint.

INFO

www.grupulcorint.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: