Grupul Editorial ALL va invita la LIBREX 2016

Afis_Ghinea-500x700-L4

Grupul Editorial ALL își așteaptă cititorii la cea de-a XXIV-a ediţie a Târgului de Carte LIBREX – Primăvara cărţilor la Iaşi. Evenimentul  va avea loc la Palas Mall, în perioada 9 – 13 martie 2016.

450 de titluri din colecțiile consacrate sau nou lansate; reducerea practicată este de 20%. Peste 60 de titluri definitorii pentru practica modernă de la cei mai mari editori de carte medicală din lume. Seria Harrison, ECG în 10 zile, Manualul Merck. 88 de simptome frecvente, Repertoar de simptome, Taylor. Manual de diagnostic diferențial – sunt doar câteva dintre cele mai importante titluri adresate specialiștilor din domeniul medical, medicilor rezidenți, studenților.

Titluri noi pentru cititorii de Self Help: Doctorul memoriei (Douglas J. Mason), Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei (Ronald T. Potter-Efron și Patricia S. Potter-Efron), Psihologia pozitivă (Charlotte Style), 10 soluții simple împotriva timidității (Martin M. Antony), Cum m-am vindecat de nefericire (Gigi Ghinea).

Fascinantele aventuri povestite de Erin Hunter continuă cu două noi volume:  Pisicile războinice. Pădurea secretelor (cartea III) și Pisicile războinice. Furtuna (cartea IV). „Pisicile războinice” s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri.

Prezentare de carte: ”Cum m-am vindecat de nefericire”, de Gigi Ghinea. Sâmbătă, 12 martie, ora 18.00 (Agora Ex Libris, Atrium nivel 0) Invitat, alături de autoarea cărții, regizorul Nicolae Ionescu.

“Cum m-am vindecat de nefericire – o carte care nu spune cititorilor cum să își schimbe viața, ci le oferă instrumentele necesare luării propriilor decizii pentru o viață mai bună. Prin puterea exemplului personal, autoarea insuflă curaj și inspirație celor care parcurg paginile volumului; fie că este vorba despre ideea creării celor două caiete – unul în care să noteze în fiecare zi evenimentele pozitive și unul în care să scrie despre problemele întâlnite –, fie că este vorba despre împărtășirea propriei experiențe a drumului spre fericire, Gigi Ghinea se apropie de cititor și îi demonstrează acestuia că puterea de schimbare și puterea de a fi fericit se află în mâinile sale. Decizia de a te vindeca e adeseori luată de unul singur, însă nimeni nu trebuie să se vindece singur, în cele din urmă. Vindecarea este mult mai profundă atunci când eşti martorul vindecării altora. Atunci când îşi privesc durerea în faţă, oamenii se simt egali. Atunci când durerea este recunoscută, oamenii învaţă să spună adevărul despre experienţa lor.Gigi Ghinea

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

INFO

Grupul Editorial ALL

www.all.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: