GROW Summer Edition 2016 @Gradina Palas

globatic glow summer

Pentru că vara este despre relaxare, soare și vacanță în locuri exotice, licenii din programul GROW au ales să transforme spații urbane în spații de vacanță presărate cu stropi de multiculturalism.

Mai precis și anul acesta schimbăm pentru o zi parcul sau mall-ul din orașul tău într-un spațiu multicultural, unde poți întâlni tineri din colțuri diverse ale lumii precum India, China, Brazilia sau poți să dansezi pe ritmuri de salsa, să înveți câteva cuvinte în mandarină sau  să gusți o pizza delicioasă. Astfel dacă vrei să te relaxezi, vino în week-end la Globaticul din orașul tău și trăiește o zi ca în vacanță.

  • Piteşti – miercuri, 20 iulie, Teen Refuge, ora 15:00
  • Suceava – sâmbătă, 23 iulie, Iulius Mall, ora 13:00
  • Braşov – sâmbătă, 23 iulie, Coresi Shopping Center, ora 15:00
  • Bucureşti – duminică, 24 iulie, AFI Palace Cotroceni, ora 17:00
  • Galaţi – duminică, 24 iulie, Grădina Botanică, 16:00.
  • Târgu-Mureş – duminică, 24 iulie, Promenada Mall, ora 13:00
  • Iaşi – duminică, 24 iulie, Grădina Palas, ora 17:00
  • Cluj-Napoca – marţi, 26 iulie, Parcul Central (zona Cazino), ora 14:00

Câte tări poți vizita într-o singură zi?

Răspunsul corect este, bineînţeles, cât mai multe! Iar noi ştim exact locul potrivit unde poţi încerca această provocare. La Globatic! Acest eveniment inedit celebrează finalul unei noi ediţii a programului naţional de educaţie non-formală GROW , creat de Şcoala de Valori şi AIESEC pentru tinerii de liceu, şi este reprezentat de un  “TâRG MULTICULTURAL” în care poţi cunoaşte o multitudine de ţări şi culturi, toate sub acelaşi acoperiş. Evenimentul este organizat în întregime de participanţii GROWzavi, care pun în aplicare munca în echipă, leadership-ul, managementul timpului, multiculturalismul şi alte abilităţi deprinse pe parcursului programului de învățare în limba engleză -GROW.

Cunoscut ca fiind cel mai mare program național de educație nonformală cu predare în limba engleză, GROW a dezvoltat și a crescut caractere puternice gata să schimbe lumea din jurul acestora. Conceptul care se află la baza proiectului este un model de învățare, prin intermediul căruia liceeni experimentează, trag concluzii, învață, iar apoi aplică noile cunoștințe în afara programei și organizează evenimente și cursuri la rândul acestora. Un exemplu în acest sens este chiar Globatic, care este un în totalitate organizat de participanții proiectului GROW.

La Globatic nu ai nevoie de geantă de voiaj pentru că nu vei părăsi oraşul tău, dar recomandarea noastră este să vii totuşi cu ea după tine pentru că o vei umple cu siguranţă de bunătăţi de pe tot globul. Standurile ce vor replica în miniatură cultura şi tradiţiile diferitelor ţări vor abunda de mâncăruri tradiţionale, dansuri, muzică, obiceiuri, costume reprezentative, voie bună şi multe surprize.

Te aşteptăm la Globatic să îţi întâlneşti ţara favorită chiar în propriul tău oraş !

INFO

Grow Summer Edition

www.facebook.com/growedu.ro

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

CATEDRAL, festival de muzică şi arte vizuale in Grădina Palas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: