”GROW Global Village” la Iulius Mall

Afis-GV-GROW-Iulius Mall

Programul national de educatie non-formala GROW, organizat de AIESEC în parteneriat cu Scoala de Valori se apropie de final. Sfarsitul editiei Spring Grow 2013 va fi marcat de un eveniment de mare amploare-GROW Global Village, care se va desfasura în cadrul Iulius Mall, pe data de 17 martie 2013, începand cu ora 11.00.

Cei peste 200 de liceeni care au participat la cele sase saptamani de training din cadrul proiectului GROW vor avea ocazia de a pune în practica tot ceea ce au învatat în cadrul unui Global Village, care va reprezenta suma experientelor pe care elevii le-au avut pe durata programului. Prin organizarea si coordonarea activitatilor din cadrul evenimentului, ei vor avea ocazia a-si demonstra capacitatea de organizare, cea de a lucra în echipa si sensibilitatea culturala, abilitati pe care le-au castigat alaturi de voluntarii internationali care le-au facilitat calea spre dezvoltare si autocunoastere.

Global Village-ul îsi propune reprezentarea a peste 20 de tari si culturi din toate partile lumii de catre participantii GROW, care îsi vor folosi creativitatea în încercarea de a crea o experienta internationala în propriul oras. Astfel, timp de mai bine de patru ore, ei vor deveni ambasadori ai teritoriului ales si vor organiza un adevarat targ multicultural, recreand obiceiuri, dansuri specifice, mancaruri traditionale si alte elemente de cultura reprezentative.

Evenimentul se va desfasura pe data de 17 martie 2013, în complexul Iulius Mall, începand cu orele 11.00 si va fi deschis tuturor celor care doresc sa asiste la programele artistice pregatite de catre elevi si ansamblurile locale. Spectatorii vor avea ocazia, astfel, sa petreaca o zi extraordinara într-o atmosfera dinamica si interactiva, cu mult entuziasm si specific international.

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala condusa de tineri pentru tineri, prezenta în 110 tari si teritorii, cu peste 35.000 de membri. Scopul AIESEC este formarea si dezvoltarea de lideri, care sa aiba impactul necesar în societate. În Iasi, AIESEC are o experienta de 19 ani în proiecte dedicate tinerilor si activitati menite sa le stimuleze implicarea activa în comunitatea locala, dezvoltandu-le în acelasi timp calitatile si abilitatile.

INFO

AIESEC Iasi

aieseciasi.ro

www.growedu.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: