Grimus… LIVE in Underground Pub

Sambata, 17 mai 2014, de la ora 21.00 sunteti asteptati la Grimus…  LIVE in Underground, concert de lansare a ultimului lor album, Emergence.

Grimus a atras atentia tuturor inca de la debut si la foarte scurt timp dupa lansarea primului album a devenit “revelatia scenei indie” autohtoneT. rupa a concertat la festivaluri precum Exit (Serbia), Rock for People (Cehia), Sziget (Ungaria), B’ESTFEST Summer Camp (Romania), precum si in deschiderea concertelor Roxette si Placebo.

Trupa a concertat pro bono (gratuit) la festivalul FanFest, Rosia Montana in cadrul campaniei „Salvati Rosia Montana”. La inceputul lunii martie 2014, Grimus lanseaza cel de-al treilea album de studio, numit Emergence. Precedentul album  album semnat Grimus, Egretta, a fost produs in Marea Britanie si masterizat la Serling Sound Studio din New York, lansand  hit-uri ca: In Your Eyes, Promise, Started sau Face The Light. In 2012, au cantat in deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers din Bucuresti, concertului Placebo de la Bucuresti si al celui Roxette de la Cluj.

La inceputul acestui an au fost invitati sa cante in India, La Festivalul Saraang, alaturui de trupa byron.

Noul lor album EMERGENCE se poate cumpara în format fizic din  librăriile Cărturesti sau comanda online AICI.

Componenta:    Bogdan Mezofi (voce); Valentin Rauca (chitara); Cristian Csapo (chitara); Lehel Kiss (clape); Titus Vadan (bass); Tamas Adorjani (tobe)

BILETE

Pret: 20 lei.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: 0735 004001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

www.facebook.com/grimusworld

www.grimus.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: