Grigore Leșe vine de Zilele Pro Vita la Iași

Afis-Grigore-Lese

Luni, 9 noiembrie 2015, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași va avea loc evenimentul artistic „Horea, înger păzitor și ispită”, cu participarea lui Grigore Leșe. Concertul este organizat de către Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor în parteneriat cu Asociația Familia Tradițională, în cadrul ediției a V-a a Zilelor Pro Vita Iași – Rolul și importanța tatălui în familie (3 – 9 noiembrie).

Un moment cu totul deosebit în cadrul acestui eveniment cultural va fi lansarea, în premieră la Iași, a celui de-al doilea volum autobiografic „Horea în grumaz, înger păzitor și ispită” a artistului Grigore Leșe.

Evenimentul își propune, pe de o parte, să promoveze valori autentice, tradiționale românești, iar pe de altă parte, să sprijine în mod concret pe cei aflați în nevoie. În acest sens, sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate către 1385 de copii din județele Iași, Botoani și Neamț, asistați de către Departamentul Pro Vita prin Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sf. Stelian.

Acest program are ca obiective promovarea exemplelor frumoase de familii numeroase și sprijinirea concretă a celor care au nevoie de ajutor. Principalele arii de intervenție ale Departamentului Pro Vita prin Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sf. Stelian sunt: susținerea la studii a tinerilor care doresc să continue liceul, acordarea de sprijin material axat pe nevoi specifice, organizarea de campanii umanitare periodice.

BILETE

Biletele costă 75 de lei și pot fi achiziționate de la Librăria Doxologia (Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr.14, Iași) sau sunând la unul din următoarele numere de telefon: 0746 936 969 sau 0753 427 358.

Zilele Pro Vita reprezintă un ansamblu de evenimente dedicate, în fiecare an, unor teme pro vita de interes general. „Rolul și importanța tatălui în familie” a fost aleasă ca temă a ediției din acest an.

PROGRAM

Marți – 3 noiembrie, Aula Mihai Eminescu – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, ora 18.00:

  • Conferința „Dezvoltare profesională vs Dezvoltare parentală?” (Invitat: Pr. Prof. Dr. Constantin Coman, București) – Intrare liberă;
  • Vernisajul expoziției itinerante de fotografie „Din tată-n fiu” (Clubul Fotografilor Iași: Constantin Ciofu și Paul Pădurariu) – Intrare liberă

Miercuri – 4 noiembrie, Colegiul Sf. Nicolae, ora 19.00:

  • Seara artistică de muzică folk și teatru – Intrare libera. Invitați: Trupa Descântec, Trupa Icarus (Suceava), Leonard Luția și Cezara Damian&Trupa de teatru

Vineri – 6 noiembrie, Librăria Cărturești – Palas Mall, ora 17.00:

  • Eveniment „Pr. Ioan Paveliuc – tatăl meu, modelul meu” (Invitat: Dna Angela Paveliuc Olariu) – Intrare liberă

Sâmbătă – 7 noiembrie, Librăria Cărturești – Palas Mall, ora 13.00:

  • Atelierul de lucru „Evitarea crizei de cuplu” (atelier în limba engleză).  Invitat: Pr. Diac. Stephen Holley (SUA) – Participarea la atelier este posibilă doar cu înscrierea prealabilă la adresa de e-mail  departament.provita@gmail.com. Participanții trebuie să trimită următoarele informații: Nume, prenume, vârsta. Nu se percepe nici o taxă de înscriere.

Luni – 9 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților Iași, ora 18.00:

  • Concert și lansare de carte „Horea, înger păzitor și ispită” (Invitat: Grigore Leșe). Biletele costă 75 de lei și pot fi achiziționate de la Librăria Doxologia (Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr.14, Iași) sau sunând la unul din următoarele numere de telefon: 0746 936 969 sau 0753 427 358.

Parteneri Zilele Pro Vita 2015: Asociația Familia Tradițională, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Youth Association for personal Development and Innovative Programs, Centrul de Pelerinaj „Sfânta Parascheva” Iași, Clubul Fotografilor Iași, Colegiul Sfântul Nicolae Iași, Librăria Cărturești, Inbox Design, Doxologia Media.

INFO

Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor

www.provitaiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: