Greenpeace recruteaza voluntari in Iasi

Greenpeace recruteaza voluntari în Iasi, pâna pe 8 iunie 2014. Persoanele care vor sa devina voluntari Greenpeace sunt invitate sa completeze formularul de înscriere. Dupa primirea si analizarea aplicatiilor, va urma o întâlnire introductiva, în data de 12 iunie 2014. Detaliile vor fi furnizate în timp util participantilor selectati.

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizeaza activitati de sustinere a campaniilor, colaboreaza în munca de zi cu zi a organizatiei si o reprezinta la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucuresti, Alba Iulia si Galati.

Greenpeace este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, prezenta în peste 40 de tari din Europa, America de Nord si Sud, Asia si Pacific. Greenpeace actioneaza si în România, implicându-se în protectia mediului si derulând campanii în diferite domenii: schimbari climatice, protejarea padurilor, agricultura ecologica, promovarea eficientei energetice, a energiei regenerabile s.a.

Persoanele care doresc sa devina voluntari se pot înscrie completând formularul Greenpeace. Persoanele care sunt membre în partide politice nu pot deveni voluntari Greenpeace. Informatii de contact: Daniela Mironescu, coordonator de voluntari Greenpeace Romania daniela.mironescu@greenpeace.org 0735218676

INFO

www.greenpeace.org/romania/ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: