Greenpeace recruteaza voluntari in Iasi

Greenpeace recruteaza voluntari în Iasi, pâna pe 8 iunie 2014. Persoanele care vor sa devina voluntari Greenpeace sunt invitate sa completeze formularul de înscriere. Dupa primirea si analizarea aplicatiilor, va urma o întâlnire introductiva, în data de 12 iunie 2014. Detaliile vor fi furnizate în timp util participantilor selectati.

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizeaza activitati de sustinere a campaniilor, colaboreaza în munca de zi cu zi a organizatiei si o reprezinta la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucuresti, Alba Iulia si Galati.

Greenpeace este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, prezenta în peste 40 de tari din Europa, America de Nord si Sud, Asia si Pacific. Greenpeace actioneaza si în România, implicându-se în protectia mediului si derulând campanii în diferite domenii: schimbari climatice, protejarea padurilor, agricultura ecologica, promovarea eficientei energetice, a energiei regenerabile s.a.

Persoanele care doresc sa devina voluntari se pot înscrie completând formularul Greenpeace. Persoanele care sunt membre în partide politice nu pot deveni voluntari Greenpeace. Informatii de contact: Daniela Mironescu, coordonator de voluntari Greenpeace Romania daniela.mironescu@greenpeace.org 0735218676

INFO

www.greenpeace.org/romania/ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: