Green Day / Un nou single – ”Oh, Love” si trei albume

Green Day a fost intotdeauna o trupa extrem de ambitioasa, dar din aceasta toamna se pare ca vor sa-si depaseasca limitelele si sa treaca la nivelul urmator, prin lansarea a trei albume consecutiv. Primul este programat pentru 25 septembrie, a doua lansare va avea loc pe 13 noiembrie, ultimul album fiind programat pentru 15 ianuarie. Pina atunci, puteti vedea noul  single ”Oh, love”, care promoveaza primul album.  Sfat: Daca aveti ochelari 3D, videoclipul este si mai interesant.

Green Day - iuno_idos_itre

Fiecare dintre cele trei albume are propria identitate si vibratie muzicala. ”Primul este power pop”, spune Billie Joe Armstrong. ”Al doilea se apropie mai mult de stilul Garage Rock iar al treilea ar trebui sa fie epic. Cu primul album te pregatesti de petrecere, cu al doilea esti deja la petrecere iar ultimul e precum curatenia care urmeaza dupa”.

Albumele sint produse de Rob Cavallo, celk care a lucrat in calitate de co-producator la ”Dookie”. ”Am vrut sa regasim simplitatea din Dookie”, a spus el. ”Am vrut de asemenea sa mergem in perioada pre-Dookie, catre dragostea noastra pentru muzica anilor  50′, 60′, aproape de radacinile rock and roll-ului. Majoritatea pieselor inseamna tobe, bass, doua chitare si voce.

Basistul Mike Dirnt a declarat ca trupa vrea sa se indeparteze de continutul greu, cu incarcatura politica al celor doua albume anterioare, American Idiot (2004) si 21st Century Breakdown (2009).

Sursa: www.rollingstone.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Scrie un comentariu: