Grecii asteapta turistii romani si in septembrie

Sezonul estival se prelungeste pana la finalul lunii septembrie, dat fiind ca din ce in ce mai multi turisti si-au rezervat vacantele de vara pentru inceputul toamnei, conform datelor Paralela 45. Cele mai cunoscute insule din Grecia – Santorini, Mykonos, Kos si Corfu – sunt preferate de romani la inceput de toamna, pe de-o parte datorita temperaturilor mai suportabile, precum si preturilor care incep sa scada.

Grecia a fost anul acesta fara doar si poate cea mai accesata destinatie turistica a verii, cu cresteri de aproape 50% fata de anul trecut. Rezervarile au crescut cu 45% pentru Santorini, 36% pentru Mykonos si 15% pentru Kos si Corfu, cele mai cautate insule grecesti din 2014. Pentru turistii atenti la buget, luna septembrie este ideala pentru ca avem tarife cu 30-32% mai reduse decat in plin sezon”, a explicat Daniela Dumitrica, Marketing Manager Paralela 45.

Santorini, insula pe care din ce in ce mai multi romani si-o pot permite si care a avut cea mai mare crestere anul acesta este recunoscuta pentru cele mai frumoase apusuri de soare, bisericile albe cu cupole vopsite in albastru si peisajele care iti taie respiratia. Mykonos a luat avant in ultimii ani, in special in randul tinerilor, amatori ai celor mai galagioase cluburi si baruri, unde vin DJ celebri. Acolo la plaja nu te duci neparat pentru a te bronza, cat mai ales pentru a dansa si socializa in locul numit „Ibiza Greciei”. Insulele Kos si Corfu sunt recomandate pentru vacantele linistite, in familie, unde relaxarea este la loc de cinste.

Ofertele Paralela 45 pentru septembrie in insulele elene coboara cu pana la 32% fata de varful de sezon astfel:

  • Insula Kos – de la 273 euro/persoana/pachet 7 nopti
  • Insula Corfu – de la 371 euro/persoana/pachet 7 nopti
  • Insula Mykonos – de la 517 euro/persoana/pachet 7 nopti
  • Insula Santorini – de la 593 euro/persoana/pachet 7 nopti

Paralela 45 activeaza de peste 24 de ani pe piata vacantelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din Romania. Paralela 45 a fost votata timp de sase ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania”, conform studiului independent Reader’s Digest. Paralela 45 pune la dispozitia turistilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate si intern, precum si bilete de avion.

INFO

www.paralela45.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: