”Grafic” – expozitie de arte vizuale semnata de Tudor Serban

Până pe data de 30 august 2017 Galeria de artă “N. Tonitza” din Iași este gazda expoziției de arte vizuale “Grafic” semnată de artistul gălățean Tudor Șerban. Evenimentul prezintă 20 de lucrări de pictură pe pânză, tehnică mixtă și grafică de șevalet realizate în diferite tehnici artistice.

Expoziția de față aduce în prim-planul privitorului o colecție de genuri și expresii plastice dezvăluindu-ne un artist complex ajuns la maturitate. Lucrările vorbesc despre preocupările autorului privind expresivitatea limbajului plastic, inițiindu-ne într-o lume imagistică în care culorile și simbolurile stau la baza întregului proces de creaţie din arta sa.

Grafic” exprimă pentru mine o oglindă a activității de pe parcursul a mai multe etape de cercetare artistică. Elementele cercetate și îndrăgite de mine sunt: culoarea, linia grafică și tehnica mixtă. Iubesc să combin tehnicile grafice cu elementul culorii. Acesta fiind uneori folosit ca pretext în îmbogățirea exprimării personale plastice. Temele sau subiectele lucrărilor sunt din spațiul imaginar personal, ele reprezentând uneori forme și corpuri din realitate. Lucrările abordează diferite teme precum: natură statică, peisaj, compoziție cu personaje și autoportret. Îmi place să accesez spațiul transcedental al subconștientului iar uneori al visului, acestea redându-mi un univers plin de mister și bogăție vizuală. Creez uneori structuri compoziționale atipice, utilizând două personaje sau o formă înpărțită în patru cadre. Satisfacția oricărui artist este aceea de a fi “văzut.Tudor Șerban

Evenimentul expozițional este organizat de Uniunea Artiștilor Plastici din România, filialele Iași și Galați. Expoziţia este accesibilă zilnic vizitatorilor în intervalul orar 9.00 – 17.00.

Intrarea liberă!

INFO

Galeria “Nicolae Tonitza”

Str. Lăpuşneanu, nr. 7-9

T.  0232-210.066

Webwww.facebook.com/Uniunea-Artistilor-Plastici-Din-Romania-Filiala-Iasi

PE ACEEASI TEMA:

Expozitie de grup | Stari ale corpului varste ale spiritului

EXPOZIȚIE – „CONEXIUNI TEXTILE”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: