Graffiti Karaoke Contest, 17 ianuarie – 7 martie

Graffiti Café din Palas MALL caută cele mai bune voci!  Dacă iubesti muzica si esti talentat, înscrie-te la GRAFFITI KARAOKE CONTEST! Poti câstiga MARELE PREMIU: un week-end la Poiana Brasov pentru două persoane si o tabletă. Graffiti Karaoke Contest se desfăsoară în două etape: calificările si competitia celor mai bune voci.

Rundele de calificare au avut loc în fiecare vineri seara, pe 17, 24 si 31 ianuarie, de la ora 21.00. Cei care au reusit să impresioneze atât publicul, cât si juriul intră în concurs pe 7 februarie. Timp de patru săptămâni, concurentii se vor lupta pe tărâmul notelor.

Învingătorii, cele mai bune trei voci se vor confrunta pe 7 Martie, în MAREA FINALĂ.

INSCRIERE SI PREMII

Regulamentul de concurs este simplu. Se pot inscrie gratuit toti cei care au voce bună, indiferent de vârstă, etnie sau preferinte muzicale. Participantii la calificări si la concursul de karaoke au dreptul să îsi aleagă singuri melodiile(în functie de playlist). Înscrierea se face în una dintre cele trei seri de calificări, între orele 21:00 –  23:00.

Există premii pentru toată lumea: de consolare, pentru locurile II si III, de popularitate, pentru concurentul care va cumula cele mai “like”uri pe www.facebook.com/Graffiticafe.iasi si de încurajare, pentru candidatii eliminati pe traseu.

Sponsorii concursului sunt: TOTAL COMPUTERS, TEISA, CIUC, PALAS ICE si MEGA PONT. Le multumim!

Parteneri media: inoras.ro, Antena1 Iasi, Telem si iasifun.ro

INFO

Graffiti Cafe

Palas Mall

www.facebook.com/Graffiticafe.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: