Gradinita Kids Garden Iasi lansează invitatia la Festivalul Martisorului

2 Martie 2018. Gradinita Kids Garden Iasi lansează invitatia la Festivalul Martisorului, cu tema “Martisorul, moment de bucurie”, impreuna cu Fundatia Umanitara Elemir, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi si a Primariei Municipiului Iasi, a Palatului Copiilor si Complexului Muzeal Moldova

Festivalul Martisorului își propune să aducă împreună copiii de la gradinitele de stat si particulare din Judetul Iasi, intr-o manifestare concurs, pentru a sprijini cu rechizite scolare copiii din familii defavorizate.

Acestora li se va alătura ca si prezentator al festivalului, d-ra prof.-educator Dodu Ana, ce va crea o atmosferă de concurs incitantă, în care copiii vor avea prilejul de a interacționa, de a-si arata talentul artistic, de a se exprima liber, facand schimb de martisoare si totodata participand si la Targul-Expozitie de martisoare. Toate fondurile obtinute, vor fi donate in scop umanitar.

Evenimentul de lansare al Festivalului Martisorului va avea loc la sediul Gradinitei Kids Garden Iasi, din Str. Socola nr. 7, langa Scoala Generala „Otilia Cazimir”.

In cadrul Festivalului vor fi organizate 4 sectiuni: Dans, Arta vocala, Teatru/Poezie si Arta plastica. Concursul se va desfasura pe parcursul zilei de 2 martie 2018, incepand cu ora 13:00. Festivalul se adreseaza copiilor de varsta prescolara intre 4 si 6 ani si scolarilor din clasa pregatitoare.

Gradinita Kids Garden Iasi, cu sprijinul Fundatiei Umanitare Elemir, îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru constientizarea celor mici ca si ei pot fi de folos unor copii mai putin norocosi, prin activitatile din cadrul festivalului.

Scopul Festivalului Martisorului este de a participa la o actiune caritabila si de a simti bucuria actului de a dona. Administrând profesionist şi transparent donaţiile primite de la sponsori, ne asigurăm de îndeplinirea obiectivelor donatorilor, oferind astfel membrilor comunităţii oportunităţi concrete de a participa, de a cataliza cele mai bune idei şi de a sprijini programe de calitate.

Proiectul este sponsorizat de: Asociatia Indeco, Rodotex, Smart Travel, MC Mobili, Cofetaria Petro, Gustus Catering, AMI Touring, Lara Farm, Editura Taida, Elgydium, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, 2M Tech. Parteneri media: Ziarul de Iasi, Iasi Fun

INFO

www.kids-garden.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: