Gradina de Vara Embargo

Gradina de Vara Embargo este deschisă până la sfârșitul lunii septembrie/ foto iasiSituata pe strada Sfantu Sava, numarul 10, Gradina de Vara Embargo a inflorit in Iasi la inceputul lunii iulie ca o nevoie a unui spatiu intim si placut in care domneste relaxarea. Ca o copie fidela a epocii anilor `30, atmosfera este intretinuta de melodii ale marilor artisti precum Frank Sinatra, Luis Armstrong.

Misiunea noastra e sa va oferim locul in care sa va petreceti timpul in aer proaspat si curat, departe de agitatia masinilor si a trecatorilor, unde sa savurati cele mai sanatoase salate si cele mai delicioase gratare pregatite in bucataria din aer liber, chiar langa dumneavoastra.

Gradina de Vara Embargo este deschisă până la sfârșitul lunii septembrie/ foto iasiPersonalul calificat va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti din meniul generos si pentru a va servi cu zambet si pasiune.

In acest sezon, bauturile specifice sunt limonadele aromate cu sirop de trandafiri, suc de piersici, busuioc sau piure de zmeura si cocktailurile parfumate.

Evenimentele cu specific vintage vor anima locul si vor fi indragite de toti iesenii pe care ii invitam cu drag. Gradina de Vara Embargo va ramane deschisa pana la sfarsitul lunii septembrie cand ne vom muta in interior, la Restaurantul Embargo.

INFO

Gradina de Vara Embargo

Adresa: Strada Sfantu Sava nr. 10, cod postal 700073 Iasi, Romania

Telefon: 0743 815 320

www.facebook.com/GradinaDeVaraIasi

Email: gradinadevaraembargo@gmail.com

Program: Luni – Duminica: 10:00 – 04:00

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: