GPeC Summit 2014, evenimentul anului în e-commerce (ediția a IX-a)

gpec-2014-cover-invitatii-speciali-foto-optimizare-gala-premiilor-de-ecommerceInainte de desemnarea Castigatorilor Anului in Comertul Electronic din cadrul celei de a 9-a editii a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la editia de toamna a GPeC Summit (27 noiembrie 2014, Bucuresti, Romania, Crystal Palace Ballrooms) – 1 zi intreaga de Conferinta axata pe optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor dar si pe analize detaliate ale situatiei actuale a pietei de comert electronic, punctand tendintele de dezvoltare pentru 2015.

Iti pregatim un line-up exceptional de speakeri internationali si romani – numele grele ale industriei vin la GPeC Summit!
André Morys si John Ekman, doi dintre cei mai buni specialisti in optimizarea conversiilor la nivel mondial, vor vorbi pentru prima oara in Romania, pe 27 Noiembrie 2014 la GPeC.

André Morys este autorul cartii bestseller germane “Conversion Optimierung”, Co-fondator si CEO Web Arts, precum si fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internationale dedicate optimizarii conversiilor: European Conversion Summit – eveniment la care greii domeniului sunt speakeri: Guy Kawasaki, Bryan Eisenberg, Scott Brinker – sunt doar 3 din numele sonore care au tinut capul de afis al editiei de anul acesta.

John Ekman este fondatorul Conversionista!  – compania nr. 1 de optimizare a conversiilor in Suedia. Conform lui John, un “Conversionista” este acel cineva pasionat profund si nebuneste de imbunatatirea conversiei – asa cum este si el. Pe langa consultanta avizata acordata marilor companii suedeze pentru cresterea ratei de converise, John este si organizatorul Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din Suedia.

De dimineata pana seara, vei asista la paneluri de dezbatere si speech-uri inspirationale pe subiecte de actualitate si de maxim interes pentru orice afacere online. Te incurajam sa adresezi intrebari si sa participi activ in cadrul dezbaterilor pentru a afla raspunsurile avizate ale celor mai buni specialisti in e-commerce.

GPeC Summit se va incheia cu Festivitatea de Premiere GPeC 2014 intr-o atmosfera de show, alaturi de elita comertului electronic. Noi zicem ca nu ai voie sa ratezi aceasta zi care iti va aduce un adevarat maraton de e-commerce!

Pe 27 Noiembrie 2014 ne vedem la GPeC, editia a 9-a! Te asteptam la Crystal Palace Ballrooms, in Bucuresti, la Evenimentul Anului in E-Commerce!

Vezi calendarul GPeC 2014!

CONCURS CU ZECE INVITAȚII GRATUITE

Oricine îşi doreşte să obţină un loc gratuit la GPeC Summit şi la Festivitatea de Premiere GPeC din 27 noiembrie trebuie să trimită un e-mail până pe 7 noiembrie inclusiv, la adresa contact@gpec.ro cu subiectul“Îmi doresc să vin la GPeC 2014″. Atenţie: doar cei care îşi vor argumenta cât mai bine solicitarea, arătând în e-mail de ce este esenţial pentru ei să participe, vor primi o invitaţie gratuită. Invitaţia este nominală şi valabilă pentru o singură persoană.

castiga 10 invitatii la gpec 2014

Exceptând cele 10 invitaţii gratuite puse la dispoziţie de organizatori, toţi cei care vor să participe la Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din România se pot înscrie online, pe site-ul GPeC. Până pe 7 noiembrie 2014, este încă valabilă oferta early-bird de 39 EUR (TVA inclus) / persoană, urmând ca în perioada 8-21 noiembrie tariful să crească la 59 EUR (TVA inclus) / persoană.

“Încă de la prima ediţie a GPeC din anul 2006, am încurajat participarea gratuită a celor cu adevărat interesaţi să afle tot ce este important despre comerţul electronic şi cum să aibă un magazin online de succes. Păstrăm tradiţia şi la al 9-lea an de existenţa şi oferim 10 invitaţii gratuite celor care ne conving că locul lor este în sala la GPeC 2014″, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Despre evenimentul anului în e-commerce, citiți pe larg pe blog-ul TRUSTED.ro.

SPEAKERI

Adrian Ichim – Fondator si Partener Advanced Ideas Romania & UK
Alexandru Lapusan – CEO & Founding Partner Zitec
Andre Morys – Fondator Web Arts
Andy Szekely – Fondator Bootcamp University
Antonio Eram – Founder and CEO NETOPIA
Bartosz Niwinski – Regional Manager CEE Hybris
Bogdan Manolea – Co-fondator Trusted.ro
Catalin Cretu – Subregional Manager Visa Europe – Romania, Croatia, Slovenia
Cosmin Daraban – CMO & Co-Founder SilkWEB
Dorin Boerescu – CEO 2Parale&2Leva
Dragos Stanca – Managing Partner THINKDIGITAL & Founder ICEEfest
Ela Moraru – Industry Manager Google Romania
Felix Patrascanu – Managing Partner FAN Courier
Gabriel Ghita – Business Development Manager MasterCard Europe CEE
Gian Sharp – CEO Cargus
Horea Vuscan – Fondator BTCXchange si BTCXpay
Ionut Munteanu – PPC marketing specialist, Trainer & Partner WebDigital
Iulian Padurariu – Managing Partner & Founder The Marks
John Ekman – Fondator Conversionista!
Liviu Taloi- Co-Founder ECOMpedia & Community Manager GPeC
Lucian Aldescu – CEO DPD Romania
Marin Mitroi – General Manager RomCard
Robert Anghel – Head of Mobile Strategy ING Bank Romania
Valentin Radu – CEO Marketizator
Violeta Luca – Vice Presedinte si Director Executiv eMAG

Detalii despre aceștia pe www.gpec.ro.

ÎNSCRIETE-TE LA GPeC SUMMIT

  • Oferta early-bird valabila pana pe 7 Noiembrie 2014, inclusiv – 39 EUR / persoana (TVA inclus)
  • Oferta standard valabila in perioada 8 – 21 Noiembrie 2014, inclusiv – 59 EUR / persoana (TVA inclus)

*Magazinele online inscrise in Competitia GPeC 2014 beneficiaza de gratuitate in participare atat la Summit, cat si la Festivitatea de Premiere – in limita a 2 locuri / magazin.

Completeaza formularul de inscriere si vino la GPeC Summit!

INFO

Magazinele online inscrise in Competitia GPeC 2014 beneficiaza de gratuitate in participare atat la Summit, cat si la Festivitatea de Premiere – in limita a 2 locuri / magazin.
www.gpec.ro/blog
www.facebook.com/GPeCro
twitter.com/gpecro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: