Goran Bregovic canta la prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”

Poster-Baro-Foro---WEB

Sambata, 29 august de la ora 18:00, la Arenele Romane, are loc prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Evenimentul il are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic  si Wedding and Funeral Orchestra.  Invitati speciali sunt Mahala Rai Banda si Gipsy Casual.

Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti balcanici, legatura sa cu Romania fiind foarte stransa. Cu o cariera de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toti ascultatorii de pe intreg mapamondul, colaborand cu artisti ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunand chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream si Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.

“Champagne for Gypsies”, cel mai recent album al sau lansat acum trei ani, a fost extrem de bine primit de criticii muzicali. Albumul contine colaborari cu Gipsy Kings sau Eugene Hütz (Gogol Bordello). Albumul va fi prezentat si la Bucuresti alaturi de hiturile care l-au facut celebru in cadrul unui show de aproape doua ore. Muzica sa contine de la tango pana la brass si se inspira din cultura romana, bulgara, sarba, croata, bosniaca, greaca si turca.

BILETE

Biletele pentru concertul Goran Bregovic se pot gasi online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Uman, Senia si agentiile Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

  • Primele 300 de bilete din fiecare categorie au urmatoarele preturi: 140 de lei – Categoria A, 80 de lei – Categoria B si 50 de lei categoria C
  • Dupa epuizarea acestora, preturile devin:  160 de lei Categoria A, 100 de lei categoria B si 60 de lei categoria C
  • In ziua concertului biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C. Incepand cu data de 9 martie, biletele sunt disponibile si in reteaua de benzinarii MOL din toata tara, noul partener strategic iaBilet.ro !

Festivalul intercultural “Baro Foro”, aflat la prima ediție, își propune să aduca în fața publicului român spectacole cu artiști din diverse zone ale Europei pentru a dovedi că muzica nu pune bariere ci dimpotrivă, le dărâmă.

INFO

Festivalul intercultural “Baro Foro”

Arenele Romane, Bucuresti

PE ACEEASI TEMA:

Liam Gallagher (Oasis). Disclosure. Kaiser Chiefs. Kovacs – primii artisti confirmati la Fall in Love Festival 2019

Uriah Heep completează lista artiștilor la festivalul Custom Reșița din 5-7 iulie

Unearth la Rockstadt Extreme Fest 2019

Metalcore suedez la Rockstadt Extreme Fest 2019: ADEPT pentru prima data in Romania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Andra si Holograf la Carrefour ERA

Sărbătoarea liliacului și eveniment dedicat lui Alexandru Husar la Muzeul „Mihail Sadoveanu”

Destinatie de relaxare in prima zi de Paste la Palas si Iulius Mall

Program Cinema Ateneu: 25-26 aprilie 2019

Scrie un comentariu: