Goran Bregovic alaturi de Anca Pop in ”Jealous Monster” (VIDEO)

Poti spune orice despre Anca Pop, noua figura din lumea muzicala din Romania, dar cu siguranta vei spune ceva. E greu sa nu o observi. Artista care isi compune singura versurile a lansat prima ei piesa, “Jealous Monster,” cu nimeni altul decat Goran Bregovic. Melodia are acum si videoclip, in regia lui Millo Simulov. Videoclipul a fost filmat la Belgrad si in Bucuresti, intr-un decor creat special pentru clip.

Anca Pop

Pentru cei care nu stiu, Anca Pop este nascuta in Moldova Noua, judetul Caras-Severin si crescuta in Canada. Cantareata a luat contact cu muzica lui Bregovic inca de pe vremea in care acesta activa in trupa Bijelo Dugme si l-a cunoscut personal in 2008, acesta devenind ulterior co-producatorul albumului ei de debut.

Anca Pop a sustinut primul concert din cariera ei la Timisoara, impreuna cu producatorul si compozitorul Goran Bregovic care este co-producator pe albumul ei de debut. Cantareata a urcat pentru prima data pe o scena in deschiderea concertului pe care Goran Bregovici l-a sustinut la Timisoara.

Albumul de debut “Anca Pop” va contine 12 piese si se afla in stadiu de mixaj la ora actuala.  Va fi lansat pe piata Nord Americana in toamna acestui an.  “Albumul va fi trimis la Paris pentru mixaj. Am gasit acolo pe cineva care este foarte bun in acest domeniu. Acest album imbina elementele muzicale de baza ale pop-rock-ului american cu spiritul boem al Rivierei franceze si nebunia celor din Balcani”, a declarat Anca Pop.

In trupa Ancai Pop canta muzicienii timisoreni Horea Crisovan – chitara, Alin Stoianovici – acordeon, Victor Micaus – bass, Florin  Cvasa – tobe si Fely Donose – backing vocals.

Sursa: bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: