Google Maps ofera conditiile de trafic si in Romania. Vezi unde!

Conditiile de trafic sint o parte importanta a aplicatiei Google Maps deorece iti ofera informatii in timp real despre trafic si te ajuta sa ajungi cit mai repede la destinatia ta. Aceasta facilitatea a aplicatiei Google Maps nu este disponibila in  toata lumea,  dar  lista tarilor in care este disponibila se mareste permanent.  Astfel, incepind de astazi, conditiile de trafic sint disponibile si pentru Romania, Bielorusia, Estonia, Letonia, Mexic, Peru si Africa de Sud.

google maps - conditii de trafic si in Romania

In plus, Google a imbunatatit acesta optiune si a adaugat noi rute in 19 tari si regiuni, in care erau disponibile deja informatiile de trafic.  Lista cuprinde: Australia, Belgia, Brazilia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Israel, Italia, Japonia, Olanda, Noua Zeelanda, Porto Rico, Rusia, Spania, Suedia, Taiwan si Anglia.

Iata ce spun cei de la Google Maps:  ”Utilizatorii noi, nefamiliarizati cu aplicatia ,  pot verifica conditiile de trafic accesind maps.google.com si facind click pe layerul de trafic din widget-ul situat in partea din dreapta sus a hartii. Informatiile sint disponibile si prin intermediul aplicatiei Google Maps pentru telefoane mobile cit si prin aplicatia Google Maps Navigation. Daca traseul pe care calatoresti nu afiseaza inca informatiile de trafic nu dispera. Poti ajuta chiar tu la imbunatatirea informatiilor de trafic utilizind Google Navigation sau Google Maps pentru mobile

In Romania, informatiile de trafic sint oferite pentru Bucuresti si autostrada Bucuresti – Pitesti, din ceea ce am vazut noi.  Asteptam mai mult!

Sursa: The Next Web

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: