Google Maps 6.5 pentru Android are optiuni noi si imagini mai clare (pentru unii utilizatori)

Primul lucru care merita mentionat despre noua versiune este ca hartile sint mai clare. Daca o parte dintre utilizatori nu vor remarca aceasta schimbare, cei cu telefoane care au ecrane de rezolutii mari cum ar fi Galaxy Nexus sau Droid Razr vor vedea traseele mult mai clar definite, iar hartile vor avea culori mult mai contrastante. De asemenea, Google a rearanjat  etichetele hartilor  si a redus marimea lor rezultind o harta mai aerisita.

Google Map 6.5 - harta

In stinga, versiunea anterioara de harta alaturi de noua versiune, mai clara si mai putin aglomerata (Sursa: Google)

Daca aveti un dispozitiv care ruleaza Android Ice Cream Sandwich  veti fi incintati sa aflati ca actualul update  va aduce si un nou ecran de Navigare.  Controalele de baza, ca ”Speak destination” si ”Type destination” sint situate central, in partea superioara iar destinatiile recente sint la baza ecranului. O miscare laterala , spre stinga sau spre drepta  va ofera acces catre locatiile notate cu steluta sau catre Contacte.

 

Google Map 6.5 - ecranul de Navigare

Noul ecran Navigare, asa cum apare pe dispozitivele care ruleaza Android Ice Cream Sandwich (Sursa: Google)

Totusi, Google Maps 6.5 nu ofera doar o imbunatatire  a aspectului. Update-ul aduce o serie de functii noi care va permit personalizarea traseului sau  gasirea de trasee alternative pentru cazul in care utilizati  reteaua de transport in comun. De exemplu, atunci cind setati o destinatie puteti sa specificati varianta ”Autobuz”  iar aplicatia va cauta un traseu care sa necesite cit mai putine schimbari de autobuz. Mai mult, acum se poate alege ”Cea mai buna ruta” sau un traseu care te  va duce la destinatie astfel incit sa mergi pe jos cit mai putin.

Aplicatia poate fi descarcata de AICI

Sursa: news.cnet.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: