Google Hackathon, 23-24 noiembrie. Inscrieri pana pe 6 noiembrie

Google organizeaza la Bucuresti, pe 23 si 24 noiembrie, evenimentul “Google Hackathon: Develop to Connect”. Participantii vor dezvolta noi aplicatii, care sa exploateze cat mai bine si creativ senzorii smartphone-urilor, conectivitatea Raspberry Pi si puterea de procesare din Cloud.


Google Hackathon se adreseaza dezvoltatorilor care vor sa creeze aplicatii “cool” si sa castige premii precum tablete Nexus 7. Membri juriului vor fi ingineri Google, care vor evalua aplicatiile in functie de functionalitate, abilitati tehnice, design si experinta utilizatorului, scalabilitate, etc.

PROGRAM

Evenimentul se va desfasura la hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti, dupa urmatorul program:

Ziua  intai: sambata, 23 noiembrie

  • 09:00 – 10:00:  Deschidere si Mic dejun

Tema va fi anuntata in timpul ceremoniei de deschidere. Aplicatiile trebuie să se bazeze pe tema , dar nu vă faceti griji, ramane suficient loc si pentru creativitate!

  • 10:00 – 11:00: Planificare si Analiză

Echipele vor avea o oră la dispozitie să se gândească la ce aplicatie vor sa dezvolte,  La sfârsitul fazei de planificare , fiecare echipa va împărtăsi planul de lucru cu judecătorii . Acestia vor aprecia cat de bine analizati problema si designul propus . Puteti începe faza următoare, de îndată ce ati terminat prezentarea . Fiecare echipă trebuie să aibă planul gata dupa primele două ore, dar judecătorii vor ajuta echipele sa ajunga  la o concluzie dacă este necesar .

  • 11:00 – 20:00: Dezvoltare ( si masa de prânz )

În acest timp , vă veti dezvolta solutia . Dacă doriti să schimbati designul sau sa folositi alte alte biblioteci, care nu au fost anuntate, trebuie sa discutati cu un judecator. Trebuie sa luati in calcul cca. 8 ore de programare. Nu veti avea acces peste noapte.

  • 20.00 – 21:00: Cina

Ziua a doua : duminică, 24 noiembrie

  • 08:00 – 10:00: Testare si Demo-uri

În aceasta perioada de tiomp , judecătorii vor fi disponibili astfel încât să va puteti prezenta rezultatelke muncii. Bugfix-urile vor fi permise în acest timp , dar solutia ar trebui să fie finalizata până la sfârsitul primei zile .

  • 10:00 – 12:00: Selectia finala si Premierea

Fiecare echipă va avea la dispozitie doua minute de prezentare pentru faza finala a selectiei.

Cei interesati se pot inregistra AICI, pana pe data de 6 noiembrie

INFO

Howard Johnson Grand Plaza

Adresa: 5-7 Calea Dorobantilor, Sector 1, 010551 Bucuresti

googlehackathon-d2c.eventbrite.com/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: