Google a modificat sistemul de căutare a aplicatiilor pe dispozitivele Android

Google a modificat sistemul de căutare pentru Android (1)

Căutările Google de pe Android suferă modificări importante, iar de acum modul de afişare al rezultatelor căutării pentru aplicaţii va fi diferit.

Google a ales un mod diferit de afişare a rezultatelor pentru aplicaţii, pentru sistemul de operare Android. În loc de lista convenţională, de acum utilizatorii vor vedea aplicaţiile sub forma unei grile, iar prin accesarea unuia dintre elementele din grilă, utilizatorul va ajunge pe pagina Google Play a aplicaţiei, informează Noobz.ro.

Modificarea, depistată de Android Police, a fost lansată de câteva zile şi urmează să fie propagată la toţi utilizatorii. Rezultatele căutărilor convenţionale nu au suferit nicio modificare şi sunt afişate mai jos.

Această modificare vine ca urmare a dificultăţii pe care o au utilizatorii dispozitivelor mobile în descoperirea aplicaţiilor pentru smartphone.

Cu toate acestea, Jeremy Stoppelman, CEO al Yelp a criticat această metodă, spunând că „Echipa care se ocupă de căutările din Google se află într-un conflict de intrese… atunci când descarci aplicaţia Yelp, nu va mai trebui să cauţi pe Google informaţiile pe care le oferă Yelp„.

Cât despre noul mod de afişare al aplicaţiilor, pare a fi o formulă bună, cu o interfaţă folositoare şi benefică utilizatorului.

Sursa: Noobz.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: