Good Life – Spring Journey Edition

GOOD LIFE dă startul sezonului cu primul party din acest an – Spring Journey Edition with HNNY and Dan Shake. Tema petrecerii de vineri, 23 mai este TRAVEL! Călătorim cu GOOD LIFE în lumea muzicii de bună calitate, cu artisti adusi în premieră în România, alesi special pentru a da viată conceptului nostru de goodvibes.

Alături de eroii locali Charlie Boy The Rabbit King, Snygg si Gibril, ne asteaptă o aventură incitantă într-o locatie complet nouă. Petrecem outdoor pe peronul Gării Regale Băneasa, care va avea un look special cu această ocazie! Gara Regală Băneasa, sora mai mică a Gării din Sinaia, a fost construită special pentru a primi membrii familiei regale în 1936 într-un cadru fastuos, cu marmură roz si neagră adusa expres de peste hotare.

Fast forward în 2014, când va fi îmbrăcată în straie noi, contemporane, prin proiectii imense, lumini si decor specific unei călătorii în timp si spatiu. Pregătim vizuale hipnotizante, modelate în jurul temei călătoriei. Spatiul în care dansăm va prinde viată prin mixaje video scoase din tipar.

Scena se va afla pe peron, în timp ce pavilionul va găzdui zona de bar, lounge&other activites. Meniul va fi si el unul special, croit pe măsura temei. Poti sorbi un Jamaican Sunset sau un Pink Cadillac cu prietenii în nacela balonului cu aer cald de pe platformă.

HNNY se pronuntă ‘honey’, adică miere, termen care poate fi folosit si pentru a descrie muzica suedezului. Originar din Stockholm, Johan Cederberg este unul dintre cei mai tari producător de muzică de club pe care l-au dat suedezii în ultima vreme, după Abba desigur. A debutat cu un edit hipnotic al unei piese de Mariah Carey în 2011, lansat la Studio Barnhus, label-ul lui Axel Boman. A pătruns în lumea house-ului underground cu hitul ’For The VeryFirst Time’, apărut la respectatul label Local Talk. 2013 a însemnat un nou imn house, ’Yearning’si un edit al unei piese Brandy & Monica. Împreună cu conationalul Kornel Kovacs si-a lansat propriul label, Puss, la care are deja câteva release-uri la activ, în stilul care pare să îl definească:  hituri populare din anii ‘90 reinterpretate.

Rising star-ul Dan Shake se poate lăuda cu un succes unic încă de la debut: este primul producer care a ajuns să se lanseze la label-ului Moodymann, exclusivistul Mahogani Music, fără să  vină din scena locală Detroit. Originar din Leeds, dar rezident în Londra, Dan se afla la Dimensions Festival si tocmai îl văzuse pe Kenny Dixon Jr mixând. Înarmat cu un mixtape, a reusit să-l  înmâneze lui Moodymann care a fost captivat instant. Profund impresionat, Moodymann nu a ezitat să îl includă pe Dan în crew-ul său compact de artisti originari din Detroit.

Charlie Boy The Rabbit King, DJ-ul cu o acuitate auditivă dezvoltată, este unul dintre initiatorii miscării Good Life si unul dintre cei mai îndrăgiti artisti autohtoni. Cu o experientă îndelungată de mixat la evenimente underground, încă din vremea când muzica bass era dominantă, Charlie si-a cizelat stilul, instalându-se comod între subgenurile muzicii house care îi fac pe oameni să danseze până dimineata. Mai nou, reprezintă si o treime din proiectul Golan.

În seara de 23, va avea un set b2b Snygg, bucuresteanul strămutat în UK, care în prezent împarte acoperisul si o cantitate industrială de muzică cu Jake de la Outboxx, cunoscut duo bristolez. Snygg ne onorează cu prezenta-i rarisimă în România si vine încărcat cu un brat de viniluri noi, special pentru GOOD LIFE Spring Journey Edition.

Gibril se prezintă ca un personaj pe cât de misterios, pe atât de nou în anturajul Good Life. Vă spunem doar că se învârte printre beat-uri de nu-disco, house, deep house si genurileconexe, iar restul este surpriză!

Trăieste în stil GOOD LIFE si călătoreste în jurul lumii prin intermediul muzicii într-o atmosferă regală spatială!
Când: vineri, 23 mai, usile gării se deschid la 22:00; Cine: HNNY, Dan Shake, Charlie Boy The Rabbit King b2b Snygg, Gibril; Unde: Gara Regală Băneasa, sos. Bucuresti-Ploiesti 123 (reper: fântânaMiorita); Cât: 30 lei  înainte de 01:00 // 40 lei după 01:00

INFO

www.facebook.com/events/1484356431794599

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: