Concurs de pictură intitulat „Golia în artă”

concurs-pictura-golia-in-arta-manastirea-golia-iasi-concurs-iasiAsociația « Centrul de Promovare Turistică » Iași , lansează concursul de pictură intitulat « Golia în artă ». Concursul este organizat cu scopul promovării Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia , precum și a descoperirii și promovării valorilor locale, rămase încă anonime.

Partenerii sunt Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași, iar partener media va fi TVR Iași.

Concursul se va desfășura pe 2 categorii de vârstă și anume 7-14 ani si 14-40 ani.

La finalul concursului se vor acorda 3 premii pentru fiecare categorie de vârstă.

PREMII

Premiile acordate vor fi în bani , astfel:

– premiul I-600 lei

– premiul II-500 lei

– premiul III-400 lei

Lucrările vor avea ca temă GOLIA și obiectivele din cadrul Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia –Turnul Clopotniță, Casa diaconului (scriitorului) Ion Creangă din incinta Mănăstirii Golia, Turnurile de colț, Ciușmeaua de la Golia, imagini de ansamblu ale Goliei, etc.

Toate lucrările trimise nu vor mai fi returnate autorilor, vor rămâne la dispoziția Asociației « Centrul de Promovare Turistică » Iași și vor fi expuse în expozițiile organizate în Turnul Golia.

Concursul se adresează tuturor celor interesați de pe teritoriul României , dar sunt acceptate și lucrări din afara granițelor României (de ex.Republica Moldova), etc.

ÎNSCRIERI

Lucrările vor fi trimise recomandat , cu confirmare de primire, sau prin curier pe adresa Asociația « Centrul de Promovare Turistică » Iași , Str.Cuza Vodă nr.51-incinta Mănăstirii Golia până la data de 06 decembrie 2013 (data poștei).În plic vor fi trimise și date și informații despre autor(vârsta, domiciliul, adresa, nr.telefon, e-mail , școala unde învață).

Toate lucrările trimise vor fi publicate într-un album editat de către Asociația « Centrul de Promovare Turistică » Iași , în dreptul fiecărei lucrări va fi menționat autorul, orașul (în cazul în care vor participa și din alte orașe) , vârsta și premiul obținut (unde va fi cazul).

De asemeni lucrările se vor regăsi într-un calendar de birou(format A5) editat tot de către Asociația « Centrul de Promovare Turistică » Iași, cu menționarea autorului, vârstei și a premiului(dacă este cazul).

Data anunțării câștigătorilor va fi în cursul lunii decembrie 2013.

JURIU

De asemeni pentru jurizarea lucrărilor, va fi un juriu format din reprezentanți ai partenerilor(Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași) , un reprezentant al TVR Iași(partener media) , precum și persoane cu pregătire de specialitate din cadrul Școlii Populare de Artă Iași sau a Palatului Copiilor Iași (instituții cu care anterior acestui concurs am desfășurat diverse colaborări), eventual contactarea unor pictori ieșeni cunoscuți, care vor dori să participe în mod benevol la această activitate de jurizare.

Până la momentul stabilirii câștigătorilor vom contacta instituțiile și persoanele enumerate mai sus pentru a putea stabili componența juriului.

Dacă concursul se va bucura de apreciere în rândul publicului, ne propunem reeditarea anuală a acestuia.

INFO

Informații suplimentare se pot obține la tel.: 0332.408.549.

www.iasi-info.ro

www.facebook.com/centrul.turisticaiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “Concurs de pictură intitulat „Golia în artă””

  1. Deia says:

    A doua promisiune era prin ianuarie,acum deja suntem in februarie…

  2. ionela carstea says:

    putem stii cand se anunta castigatorii? promisiunea era prin decembrie.

  3. Katrin says:

    Pe ce data se vor anunta cistigatorii?

Scrie un comentariu: