Golden Runner – Road Grand Prix, 15-16 iunie 2013

În perioada 15-16 iunie se desfăşoară prima competiţie naţională de ciclism cu manşă dublă – de şosea şi MTB organizată la Iaşi. Pasionaţii de ciclism, profesionişti sau amatori, au la dispoziţie 5 categorii, 2 trasee ofertante şi 2 zile pentru a-şi dovedi calităţile în domeniu. Cei mai bine pregatiţi, care vor urca pe podium, vor fi răsplătiţi cu premii în bani şi produse.

Organizatorii intenţionează ca prin intermediul acestei competiţii să încurajeze folosirea bicicletei pentru un oraş mai puţin poluat şi mai liber, un stil de viaţă sănătos şi practicarea sportului în aer liber atât de către copii cât şi de către adulţi, promovarea pădurilor şi traseelor din jurul Iaşului, protejarea mediului înconjurător, precum şi atragerea a câtor mai mulţi amatori în acest sport.

DESPRE

Golden Runner – Road Grand Prix Iaşi este înscrisă pe site-ul Federaţiei Române de Ciclism şi are două manşe:

  • 15 iunie 2013 – circuitul de MTB – Traseul Bârnova – Dobravăţ – Slobozia – Dobrovăţ – Bârnova
  • 16 iunie 2013 – circuitul de şosea – B-dul Copou (Sadion – Str. Toma Cozma)

Alex Ciocan (foto), unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi rideri de la noi, este implicat direct în organizarea competiţiei. De peste 20 de ani în ciclismul de şosea de performanţă şi toata viaţa pe bicicletă, câştigător a numeroase titluri, el este prezent în viaţa iubitorilor de ciclism nu numai de pe bicicletă, ci şi online, pe blogul prin care împărtăşeste din experienţele adunate. “Pas cu pas, ciclismul va avea tot mai mulţi adepţi. Nu trebuie decât să arătăm că acest concurs merită atenţia întregii ţări, să-i tratăm pe participanţi cu respect şi sunt convins că Iaşul va deveni unul dintre oraşele cheie ale ciclismului. Are un potential fantastic. De ce 2 zile de concurs, una de şosea şi una de MTB? Pentru că este păcat ca acest concurs să fie doar pt cei din zonă. Iaşul este prea interesant pentru a nu-i convinge şi pe cei de la 3-4 sute de km să vină şi să participe. Este foarte atrăgător să vii pentru 2 zile de concurs. Mai ales că îmbină tot ce are ciclismul mai bun: road şi MTB” declară Alex Ciocan.

Toţi iubitorii de sport şi în special de ciclism, sunt invitaţi să participe pe 15 si pe 16 iunie la Iaşi la Golden Runner – Road Grand Prix, fie ca simpli spectatori, fie ca participanţi, la una sau chiar la ambele manşe. Cei interesaţi pot obţine informaţii cu privire la înscriere, trasee, premii, regulament şi alte detalii, pe site-ul competiţiei:www.goldenrunner.ro, e-mail: inscrieri@goldenrunner.ro.

Golden Runner – Road Grand Prix Iaşi îşi propune să devină o competiţie de ciclism naţională, itinerantă, care se adreseaza atât amatorilor cât şi profesioniştilor cu vârsta mai mare de 17 ani, pasionaţi de sportul pe bicicletă, din diferite oraşe ale ţării.

ORGANIZATORI SI PARTENERI

Evenimentul este organizat de Kartezian OOH Events având ca Partener Principal GIANT.

Partenerii Oficiali: Primăria Municipiului Iaşi, Consiliul Judeţean Iaşi, Prefectura Judeţului Iaşi şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi.

Parteneri: Primăria Comunei Bârnova, Clubul de Ciclism şi Ecologie IASIBIKE, ProBikeAddiction.

INFO

goldenrunner.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Golden Runner – Road Grand Prix, 15-16 iunie 2013”

  1. Pingback: Revista presei – 5 iunie 2013 – Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi

Scrie un comentariu: