Gojira & Planet H @Dublin Pub

moonlight-2

Moonlight Events presents Gojira & Planet H. Vineri, 24 aprilie 2015, in Dublin Pub alaturi de ei vor fi si: Evolve Dubz, Atom, DM, Burbon, Padu, Nibiru, MC Kamikaze, MC Nosteam si Mechaanisman.

Gojira activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep. Predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, prestațiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină, reușind să le aducă zâmbetul pe buze și să îi îmbie la dans.

Debutand ca si opening act pentru Faithless, a continuat sa apara pe scena alaturi de nume ca Prodigy, Pendulum, Faithless, Massive Attack, Tricky, Nero, Borgore, Foreign Beggars, Kode 9, Noisia, Flux Pavillion, Emalkay, Caspa, Stanton Warriors, Plump Djs, Annie Nightingale, etc…

Planet H a fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. A început cu IDM, trip hop, iar în ultimii trei ani dubstep și drum and bass. Este renumit pentru remixurile dubstep ale pieselor: Vița de Vie – “Varza”, ROA – “Ne place”, Coma – “Coboara-mă în Rai”.

În prima jumătate a lui 2012 a produs împreună cu Gojira piesele “Dă-i mai tare” (feat. DOC) și “Fugi!”(feat. Deliric 1) – două colaborări cu unii dintre cei mai populari artiști hip-hop din România. A împărțit scena în ultimii ani cu Deftones, Borgore, Vaski, BAR9, Calvertron, P Money, Alix Perez, Psychofreud etc

LINE UP: Gojira, Planet H, Evolve Dubz, Atom, DM, Burbon, Padu, Nibiru, MC Kamikaze, MC Nosteam. Mechaanisman.

BILETE

Pret bilet: 20 lei. Rezervari: 0729.993.196 / 0729.802.765

INFO

Dublin Pub

Str. Vasile Conta 30

Telefon: 0729 993 196, 0729 802 765

FB: www.facebook.com/dublinpub

PE ACEEASI TEMA:

Indie mix with Monix @ Acaju

Revelionul Rusesc la Skye Club

Balançoire face #TROC @Fab Lab Iasi

All Black Dance Party @Legend

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Program Cinema Ateneu: 23-29 aprilie 2018

O nouă competiție sportivă în Nord. Au început înscrierile la Crosul Nordului Teioasa Trail

Ilustratori in vitrina

De ziua lor, bibliotecarii se vor transforma în „Cărți vii”

Scrie un comentariu: