GOD, DIRTY SHIRT, HALMYRIS, FOR THE WICKED, ERA DIVINA @CCS Iasi

concert rock ccs iasi

CASA DE CULTURA A STUDENTILOR IASI va invita sambata, 9 APRILIE, ORA 19:00 la concert: GOD, DIRTY SHIRT, HALMYRIS, FOR THE WICKED, ERA DIVINA.

GOD, trupa de legenda a metalului autohton, una dintre putinele trupe care inca de la inceputul activitatii sale au cantat despre istoria, traditia, cultura si spiritualitatea stramoseasca. Cei 22 de ani de activitate spun totul despre GOD, o trupa cu caracter si personalitate, cu atitudine non conformista si care nu sa dat in laturi niciodata de a explora teritorii necunoscute. Metal epic si mult folclor traditional.

DIRTY SHIRT este una din cele mai iubite si mai active trupe rock din Romania, al cărei stil unic rezultă din combinarea elementelor rock/metal modern cu influenţe din orizonturi muzicale foarte diverse: folclor, funk, electro, world music, indsutrial, etc.
www.facebook.com/DirtyShirtRomania

HALMYRIS este o trupa de melodic death metal din Iasi ce a luat fiinta la sfarsitul lui 2013, iar in anul 2014 fiind lansat EP-ul “Omens of Domination”. La activ au concerte atat pe plan local cat si national (Cluj, Petrosani, Hunedoara, Bacau, Suceava, Tg. Mures), cantand in deschidere pentru trupe precum GOD,Bucovina, Negura Bunget.

FOR THE WICKED este una din cele mai interesante si ambitioase aparitii pe scena metal din Romania, dovada fiind castigarea numeroase premii importante in primul an de la infiintare (2015): Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, marele premiu la Posada Rock si premiul Low5Bass Studio la Gbob Romania.

ERA DIVINA s-a înființat în 2012 la Clubul Elevilor Rădăuți, sub îndrumarea lui Pomo (GOD), membrii fondatori fiind, la vremea respectivă, elevi ai liceelor din oraș cu o înclinație deosebită înspre muzică. Concepută inițial ca un proiect de metal simfonic, trupa a început să se afirme mai ales în concerte alături de trupa GOD, iar cu timpul, trupa a reușit să împletescă cu succes elementele clasice ale metalului simfonic cu folclorul și progressive-ul. Trupa își va face debutul în noua formulă (Roxana – vioară și voce, Isabella – clape, Costel – chitară, Pomo – bass, Luș – tobe) pe scena CCS Iași!

BILETE

Biletele pot fi achizitionate astfel: 15 lei pentru primele 100 de bilete, disponibile online (print at home) la/www.ambilet.ro; 20 lei urmatoarele bilete, pana la data de 08.04.2016, disponibile online (print at home) la www.ambilet.ro; 25 lei disponibile la intrare, in ziua evenimentului.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

PE ACEEASI TEMA:

O seara cu Holograf

Concert simfonic | 18 martie 2022

Concert simfonic | 14 ianuarie 2022

Concert simfonic | 11 martie 2022

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: