Globuri cu suflet, editia a III – a

GLOBURI CU SUFLET este o campanie initiata in anul 2009 de Lavinia Biberi pentru responsabilizarea comunitatii persoanelor din online-ul iesean si a avut ca prim obiectiv ajutorarea copiilor nevoiasi din judetul Iasi. Anul acesta, campania de stringere donatii se desfasoara intre 10 noiembrie si 6 decembrie urmind ca pina pe data de 9 decembrie sa inminam beneficiarilor donatiile. O alta surpriza a campaniei din acest an este extinderea ei si in Bucuresti.

globuri-cu-suflet2

Anul acesta, la Iasi, beneficiari vor fi scolile din mediul rural din Iasi. Vom incerca sa ajutam cit mai multe scoli atit timp cit dispunem de resurse in valoare de 1000 lei/scoala. Impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi am creat o lista cu scolile din mediul rural care au nevoie de ajutor. Un criteriu esential in alegerea scolilor a fost raportul dotari/performante ale elevilor. Vom INMINA scolii beneficiare MATERIALE DIDACTICE (Harti, Planse, Figurine, Material de Laborator, Lectii in format electronic, Servicii) in limita plafonului acordat per scoala si a resurselor ACUMULATE.

Puteti sa va implicati in aceasta campanie donind materiale didactice sau bani sau promovind campania. Materialul didactic donat trebuie sa fie in stare de functionare foarte buna, sa nu fie deteriorat si sa fie conform pentru gradinita, ciclul primar sau gimnazial.

CONTACT: http://www.wordpresszero.com/despre/contact/

WEB: www.wordpresszero.com/globuri-cu-suflet

E-mail: globuricusuflet@yahoo.com

Parteneri: Inspectoratului Scolar Judetean

Parteneri Media: Ziarul de Iasi, Iasi FUN, TeleM, Revista Glare

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: