Global Village la Iulius Mall Iasi

Duminică, 28 iulie 2013, Iulius Mall găzduieşte o nouă ediţie a evenimentului multicultural educaţional Global Village, organizat de asociaţia studenţească AIESEC Iaşi, în parteneriat cu Şcoala de Valori din România.

De la ora 11.00, la parterul mall-ului, peste 60 de elevi ieşeni, din clasele a X-a şi a XI-a, se vor grupa pe echipe, iar fiecare grup va avea misiunea de a expune în standul propriu cât mai multe tradiţii ale ţărilor pe care le reprezintă. Cu această ocazie, clienţii Iulius Mall vor afla despre obiceiurile practicate în 15 ţări, precum Mexic, Brazilia, Chile, Japonia, Egipt, Suedia şi Maroc. Echipele vor expune mâncăruri tradiţionale şi obiecte şi vor prezenta tradiţii pe scena evenimentului, însoţite de filmuleţe.

Majoritatea elevilor participanţi provin de la instituţii de învăţământ ieşene, precum: Colegiul „Costache Negruzzi”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” şi Colegiul Naţional.

Global Village este un concurs-eveniment multicultural, organizat cu scopul de a promova multiculturalismul şi de a crea o nouă perspectivă asupra culturilor şi obiceiurilor din întreaga lume.

INFO

www.scoaladevalori.ro/

aieseciasi.ro/

www.iuliusmall.com/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

UNIVERSITARIADA 2020

Gala team ADventure, Ediția a XIII-a

Festivalul national de dans ”IaSi Danseaza” | ONLINE

Ultima fotografie a lui Nicolae Grigorescu va fi scoasă la licitație

Scrie un comentariu: