Global Talent – internship-uri internationale platite, prin AIESEC

Imagine Global Talent

AIESEC este cea mai mare organizație non-guvernamentală pentru studenți din lume, fiind prezentă în mai mult de 125 de țări și teritorii. AIESEC îți oferă șansa de a dobândi experiență profesională printr-un internship internațional plătit prin intermediul programului Global Talent.

Prin intermediul acestui program vei avea ocazia să descoperi o nouă cultură și să îți creezi o rețea internațională de prieteni în timp ce te vei dezvolta atât pe plan personal cât și pe plan profesional.

Durata internship-ului este cuprinsă între 6 și 18 luni iar taxa pe care persoana ce va pleca trebuie să o plătească este de 250 euro, care va fi plătită în două tranșe. În această taxă este inclus suportul pe durata întregului proces și accesul la platforma internațională de oportunități. De asemenea, vei participa la o conferință de pregătire inter-culturală alături de alți participanți ai programului.

Suma de 250 de euro nu acoperă viza, transportul sau asigurarea. În schimb, AIESEC va oferi sprijin pe tot parcursul procesului, de la înscrierea în proiect până la reîntoarcerea și reintegrarea în țară. Află mai multe despre program pe www.aiesec.ro/internship

Domeniile în care se poate obține acest internship sunt diversificate, pornind de la un job în domeniul educației unde nu este necesară o experiență anterioară până la un job în Administrarea Afacerilor, IT sau Marketing, unde este nevoie de o experiență de minim 3 luni.

Pentru a putea obține internship-ul dorit, persoana care va pleca trebuie să dețină un nivel avansat al limbii engleze și să aibă o vârstă de maxim 29 de ani.

Principalele țări în care se pot accesa internship-uri sunt: Norvegia, Germania, Olanda, Spania, Cehia, Belgia, Egipt și Columbia.

INFO

AIESEC IASI

www.aiesec.ro/internship

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: