Giuvlipen, Corp urban / FITPTI 2018

Pentru unele, corpul este propria identitate, pentru altele, corpul este un vehicul. Pentru unele, corpul este cel ce ne aduce la un numitor comun, pentru altele, corpul este tocmai ceea ce ne diferenţiază.

Despre relaţia dintre o femeie şi corpul ei se vorbeşte ȋncă foarte puţin, deși reprezentările sale sunt peste tot în jurul nostru. Relația dintre femeie și corpul său este un subiect cu atât mai tabu cu cât coborâm anatomic mai jos şi sute de ani de practică a tăcerii consimţite l-au transformat ȋntr-un fel de teren minat.

Corp Urban ficţionalizează poveştile a patru femei de etnie romă şi investighează relaţia dintre acestea şi propriul corp, printr-o lentilă personală, dar şi ȋn context social: corpul ca mijloc de producţie, corpul ca proprietate, corpul ca un leagăn al maternităţii; corpul sănătos, corpul bolnav, corpul ruşinos, corpul fizic ca oglindă a vieţii sociale şi ca unică posesie personală. Un spectacol muzical, tandru, curajos, despre corp, sexualitate, supravieţuire şi identitate, ȋn România secolulului 21.

Ora: 20:00
Loc: Teatru FIX
Giuvlipen, Corp urban

Distribuția: Mihaela Drăgan, Zita Moldovan. Muzica: Ardeja Fraga. Text și regie: Catinca Drăgănescu. Mișcare scenică: Paul Dunca. Grafică: Veioza Arte

Cu sprijinul AFCN. 60 min, 18+

BILETE

Preț bilet – 30 lei (cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri – 12 lei)

INFO

Hala Fix

Strada Bucium 34 – Moldomobila, poarta 1, Iasi

www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: