Girls Love Techno @Palas Mall

girl love techno

Se spune ca femeile-s mai bune ca barbatii…in tot ceea ce fac. Ei bine, la fel stau lucrurile si atunci cand vine vorba de TECHNO. Girls love techno…si asta se vede, sau mai bine spus se simte. Celebrul concept Girls Love Techno ajunge la Iasi,pe patinoarul de la Palas Mall, incepand cu ora 23:00 cu un line-up misto, fresh, presarat cu condimente feminine:

Nakadia – singura DJ-ita thailandeza care in ultimii 2 ani, a luat cu asalt pupitrele celor mai celebre cluburi din lume. Nakadia e fenomenala si emana o energie de nedescris.

Nusha – talentata, puternica, artista care atunci cand este la pupitru, iti face picioarele sa se miste involuntar. Muzica buna, vibe-ul desavarsit si miscarea scenica au facut-o pe Nusha cea mai cunoscuta DJ-ita din Romania.

Tania si Mollybella au un potential enorm. Promovam tinere talente si va ajutam sa descoperiti ca muzica buna nu inseamna neaparat nume mare.

Girls Love Techno este conceptul care scoate in fata reprezentantele sexului frumos, astfel ca vineri, 25 martie, patinoarul de la Iulius Mall se va transforma intr-o locatie in care sunetul va va zgudui putenic, punandu-va  picioarele-n miscare. Artistii duc povestea mai departe si anunta una din cele mai spectaculoase seri din aceasta primavara.

BILETE

Bilete regular in avans: 25 ron -le puteti achizitiona din reteaua BILETE.RO, de la orice Inmedio sau Germanos. Stud Pass – The way for students – Iulius Mall et. 2: 0773 894 296 (11:00-19:00); ERAGON – Marius 0749 314 463; Madison Palas, in incinta Palas Mall. Rezervari mese – Elly – 0745 044 515. Bilete la intrare: 30 ron inainte de 12; 40 Ron dupa 12. Accesul la eveniment se face incepand cu ora 23:00. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

INFO

www.facebook.com/Alltimeclubbingofficial

www.facebook.com/GirlsLoveTechno.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: