GIMNASTICA RITMICA / Finalele campionatului national scolar, 25-27 mai

AFIS CAMPIONATUL NATIONAL SCOLAR IASI GIMNASTICA RITMICA
Finalele Campionatului National Scolar la Gimnastica Ritmica vor avea loc la  Sala Polivalenta, simbata, 26 mai si duminica 27 mai 2012. Veniti sa le vedeti pe PRINTESELE GIMNASTICII ROMANESTI! Intrarea este libera.

Vizionand o competitie de gimnastica ritmica, sport olimpic, nu stii daca te afli la o competitie sportiva sau vizionezi un spectacol de arta, atat de impresionante si emotionante sunt eleganta si finetea miscarilor, armonia culorilor costumatiei cu obiectele de concurs si ambianta muzicii; de fapt, barierele sportive sunt depasite prin crearea unui limbaj unic al trupului.

O dezvoltare fizica armonioasa specific feminina, flexibilitate, agilitate, coordonare, dezvoltarea puterii de anticipare, rapiditate intuitiv operativa, cresterea inteligentei motrice, echilibrarea si reglarea emotionala, formarea atitudinilor, convingerilor si sentimentelor morale de fair-play, respect, colaborare, prietenie, educarea emotiilor estetice si dezvoltarea capacitatii de autoreglare, disciplina, curaj si darzenie sunt doar unele dintre beneficiile practicarii acestui minunat sport.

Graţia şi sensibilitatea ce însoţesc exerciţiile conturează un tablou dinamic, în care penelul e însăşi gimnasta, iar culorile sunt panglica, mingea sau celelalte elemente, contopite într-o formulă magică, precisă, totul intr-o joaca fascinanta.

INFO

www.clubul-de-gimnastica.blogspot.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “GIMNASTICA RITMICA / Finalele campionatului national scolar, 25-27 mai”

  1. Anonymous says:

    dl Radu mi-ati trims un cd de 2lei nu a fost bun v-am dat si 150 ron,+curierul,si nu s-a putut viziona .VA multumesc,ptr tapa.

  2. marcel rob says:

    dl Radu mi-ati trims un cd de 2lei nu a fost bun v-am dat si 150 ron,+curierul,si nu s-a putut viziona .VA multumesc,ptr tapa.

Scrie un comentariu: