Ghost Festival 2012 la Rasnov

Afis Ghost Festival

In perioada 13 – 14 iulie 2012 la polalele cetatii Rasnov din judetul Brasov va avea loc Ghost Festival, un eveniment intercultural ce-si propune sa adune ascultatori si formatii atit de muzica folk, ambientala cit si post-rock intr-un spatiu natural departe de agitatia urbana.

Ghost Festival reprezinta un nou concept ce propune o experienta inedita, oferind participantilor festivalului posibilitatea sa ia parte la la diverse activitati, workshop-uri de mestesuguri traditionale, expozitii, proiectii de film, dar si concursuri si demonstratii pe teme adiacente.

Trobar de Morte si The Moon & the Nightspirit primele confirmari

Prima trupa care si-a confirmat prezenta in festival este Trobar de Morte, o trupa spaniola care imbina acordurile gothicului atmospheric cu folkul medieval. Infiintata in 1999 si cu 5 albume la activ, trupa este un nume cunoscut in randul ascultatorilor de gen, mai ales pentru cei ce frecventeaza evenimente precum: Wave Gotik Treffen, Fade In Festival sau Entre Muralhas Gothic Festival.

Cea de-a doua formatie, confirmata de catre organizatori este The Moon & the Nightspirit, o trupa de neomedieval formata in 2003 din Ungaria. The Moon & the Nightspirit reuseste cu fiecare aparitie sa surprinda publicul prin diferitele stiluri de muzica pe care le abordeaza in cadrul concertelor, creind totodata o atmosfera mistica din lumea antica pagina. Aceeasi emotie se regaseste si in albumele lansate de-a lungul timpului precum: “Of Dreams Forgotten and Fables Untold” (2005), “Regõ Rejtem” (2007), “Osforrás” (2009), “Mohalepte” (2011).

Astfel ca cei care vor sa fuga de agitatia cotidiana sunt asteptati la Ghost Festival, timp de 2 zile pentru a se bucura de atmosfera desprinsa din povesti celtice si cu muzica pe masura.

Bilete Ghost Fest 2012

Abonament – 45 de lei

La intrare pretul va fi de 70/2 zile

Bilet – 30 de lei/zi

La intrare, pretul va fi de 45 lei pe zi

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro, biletoo.ro, blt.ro

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: