(ANULAT) Gheorghe Zamfir si Franco Midiri la Iasi – 4 iunie, Casa de Cultura a Studentilor

Turneu Gheorghe Zamfir si Franco Midiri - Iasi

 

VEZI:  GHEORGHE ZAMFIR VINE CU SPECTACOLUL ”RASODIA PRIMAVERII” SI LA IASI

Gheorghe Zamfir si Franco Midiri acompaniati de Orchestra Simfonica Rapsodia, dirijor Pierluigi Calabria, vor sustine un turneu in Romania, in perioada mai – iunie cu prilejul debutului noului album discografic „L’aquilone e il vento” la care cei doi artisti au colaborat. Turneul va ajunge la Iasi pe data de 4 iunie, spectacolul urmind sa aiba loc la Casa de Cultura a Studentilor, incepind cu ora 19.00.

Spectatorii vor avea ocazia extraordinara de a asculte atat piese de pe noul album cat si interpretari de neuitat care i-au adus succesul naistului Gh. Zamfir.

Franco Midiri a cunoscut Romania in 2009, si a fost prezent pe scenele noastre in diverse ocazii( turneu “Leggimi fra le righe”, evenimente umanitare, concerte de Craciun) purtand piese de pe albumul “Leggimi fra le righe” 2009 cat si piese ale marilor artisti italieni ( Battisti, Celentano, Cutugno, Dalla …). Tot in 2009 a castigat finala nationala la Sanremo a “Festivalului Melodiei” cu piesa “E! Sai che cosa c’è” care face parte din acelasi album.


Gheorghe Zamfir este de asemenea legat de Italia , intre 1988-1990 fiind primit de trei ori la Vatican. Este primul muzician care a cantat la „Santa Messa” a Papei Ioan Paul al II-lea . Dupa moartea Sanctitatii Sale, creeaza special pentru comemorarea Sa Conceptul muzical Totus Tuus, un set de piese pentru nai, orga si grup vocal barbatesc. Participa si  la compunerea coloanelor sonore a unor filme, printre care „Once Upon a Time in America”, al regizorului Sergio Leone, „Karate Kid” sau” Kill Bil 1” sub bagheta compozitorului Ennio Morricone.

PROGRAM TURNEU

20 Mai – Timisoara „Sala Capitol – Filarmonica Banatul”, ora 19:00

21 Mai –Brasov „Sala Reduta”, ora 19:00

22 Mai – Cluj-Napoca „ Casa de Cultura a Studentilor”, ora 19:00

24 Mai – Sibiu

28 Mai – Craiova

29 Mai – Bucuresti „ Sala Palatului”, ora 20:00

31 Mai – Constanta „ Casa de Cultura”, ora 19:00

2 Iunie – Bacau

3 Iunie – Piatra Neamt

4 Iunie – Iasi „Casa de Cultura a Studentilor”, ora 19:00

BILETE

Biletele se pot achizitiona de la sala de spectacol,  din reteaua VreauBilet sau online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: