GFI – solutii de securitate in business

Camera de Comert si Industrie Iasi împreună cu GFI si Romsym Data, unic distributor al produselor GFI în România, vă invita marti, 08.04.2014 , la evenimentul ”GFI – solutii de securitate business”, în cadrul căruia specialistii în software vă vor prezenta cele mai noi solutii de securitate a informatiilor care vă vor ajuta să faceti fată tuturor provocărilor.

PROGRAM

  • 09:30 – 10:00 – Înregistrarea invitatilor la eveniment;
  • 10:00 – 10:30 – GFI – Gama solutiilor de securitate:

o Cloud Based Services
o Email and Messaging Solutions
o Network Security Solutions
o MSP Solutions

  • 10:30 – 11:30 – GFI – Gama solutiilor de securitate – partea I:

o GFI MailEssentialsArchiver/Online
o GFI Fax Maker/Online
o GFI Languard

  • 11:30 – 11:40 – Coffee break
  • 11:40 – 12:10 – GFI – Gama solutiilor de securitate – partea II:

o GFI MailEssentials
o GFI MailEssentialsArchiver/Online
o GFI Events Manager

  • 12:10 – 12:30 – Q&A session
  • 12:30 – Business lunch

INSCRIERE

Participarea la acest eveniment este gratuită. Formularul de înscriere completat trebuie transmis pâna la data de 03 aprilie, prin e-mail la adresa: cciasi@cciasi.ro sau prin fax la: 0232.214530. Pentru a descarca Formularul de Inscriere CLICK AICI.

DESPRE

Romsym Data este o companie specializată în distributia de software şi oferirea de solutii complete IT; unul dintre cei mai importanti furnizori din Romania şi Republica Moldova, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali. Romsym Data cu o experientă de peste două zeci de ani în distributia de software vă oferă o gamă largă de solutii de la vendori de top cum ar fi: Symantec, IBM SPSS, Adobe, Zoho, GFI, Citrix, Red Hat, Tableau, Secunia s.a. Venim în întâmpinarea dumneavostră cu cele mai bune software-uri pentru: monitorizarea, backup-ul si securizarea datelor, managementul retelelor, virtualizare, managementul si lucrul cu documente multiple, business intelligence, eLearning, training intern, domeniul stiintific si cercetare. Totodată oferim prin centrul de training autorizat – ITtraining – cursuri si certificări pentru: Apple, Adobe, BusinessObjects, GFI, IBM SPSS, Symantec, Red Hat s.a.


GFI
este principalul dezvoltator si furnizor de solutii ce se adresează IT managerilor, administratorilor de retea, oferindu-le posibilitatea securizării propriilor retele, aceasta incluzând securizarea adreselor de email, mesajelor s.a. Cu o tehnologie de vârf, o strategie de pret agresivă si o concentrare puternică asupra afacerilor de talie mică, mijlocie si mare GFI este capabil să satisfacă nevoile de continuitate si productivitate ale organizatiilor la nivel global. Fondată în 1992, GFI are sedii în Malta, Londra, Raleigh, Hong Kong si Adelaide care oferă suport pentru 200.000 instalări în întreaga lume. GFI are peste 10.000 parteneri în întreaga lume. De asemenea, GFI este Microsoft Gold Certified Partner.

INFO

Camera de Comert Iasi

B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou

www.cciasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: