„Get inspired!”, Seara Filmului Motivaţional la Iași

seara-filmelor-motivationale-get-inspired-afis-iasi-uaic-13-noiembrie-2013Asociaţia Studenţilor si Absolvenţilor Facultăţii de Filosofie Iaşi –ASAFFI – lansează o invitaţie tuturor celor care se consideră pasionaţi, dedicaţi şi implicaţi în ceea ce priveşte munca pe care o depun în diverse domenii de activitate sau pe care o prestează într-un scop bine definit – Seara Filmului Motivaţional.

Tinerii care doresc să participe la acest eveniment, o activitate ce le poate oferi o şansă spre a se cunoaşte, dezvolta, dar mai ales spre a se autodepăşi, sunt aşteptaţi la orele 17 în ziua de 13 noiembrie 2013 în fostul sediu Romtelecom, actualul Corp R al Universităţii Alexandru Ioan Cuza în Sala 502.

Evenimentul va decurge într-un mod cât se poate de interactiv, prin proiectarea a câtorva filme, scene sau scurtmetraje prin intermediul cărora publicul consumator va putea realiza în ce măsura interesul şi motivaţia cu care se implică în diferite activităţi îl ajută în viaţa de zi cu zi şi în drumul pe care doreşte să îl urmeze. Dorim să încurajăm dezbaterile în urma vizionării materialelor aşa ca cele mai bune comentarii, întrebări din public vor fi premiate.

Acţiunea este realizată de membrii ASAFFI, având sprijinul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Scopul final este acela de a orienta tinerii spre a lua cele mai bune decizii în ceea ce priveşte atenţia pe care aceştia o acordă propriei reuşite. Facem precizarea că la eveniment poate participa oricine doreşte să-şi dezvolte anumite calităţi sau să şi le îmbunătaţească pe cele pe care le deţin deja.

INFO

asaffi-cuza.blogspot.pt

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: