”Gaudeamus” – Festivalul Artei si Creatiei Studentesti, editia 2015

gaudeamus-2015

La Casa de Cultură a Studenților se desfasoara pana pe 2 aprilie cea de-a doua ediție a Festivalului Artei și Creației Studențești „Gaudeamus” , festival care își propune să valorifice potențialul artistic și creator al tinerilor ieșeni , prin implicarea acestora în crearea de momente artistice în diferite domenii.

Primul spectacol a fost susținut in data de 19 martie , de alianța formată din Asociația Culturală „Moldavia” și Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni care au adus în atenția publicului momente artistice diversificate.

Studenții au prezentat in fața juriului , format din specialistii Casei de Cultură a Studenților , momente de stand-up comedy, satiră și umor, teatru , film. Seara a fost antrenată de dansuri și muzică folk. Tinerii au prezentat creații proprii la secțiunile poezie și creație trupă – muzică live .

Publicul, format din tineri, membri ai asociațiilor și profesori a fost numeros și antrenat în spectacol.

Spectacolele au loc in sala Gaudeamus,  începând cu orele 19.00. Festivalul va continua în saptămânile ce urmează astfel:

23 martie 2015 – Alianța LSGG-LSI-AS TCM

  • Intr-o zi, un mecanic, un geograf/geolog si un istoric se intalnesc la Casa de Cultura a Studentilor. Suna a gluma? Chiar deloc. Pe data de 23 martie, incepand cu ora 19:00 alianta ASTCM-LSGG-LSI va asteapta la Casa de Cultura a Studentilor pentru a lua parte la un spectacol de neuitat.

24 martie 2015 – Alianța ASALT-  E-TEAM Psychology – AL SUPA

  • Asociatia Eteam Psychology , Asalt Iasi si Asociatia Liga Studentilor Din Universitatea Petre Andrei – Alsupa va invita sa luati parte si in acest an la festivalul GAUDEAMUS ! Fiti alaturi de ei, marti 24 martie, orele 19:00 la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, sala Gaudeamus si veti avea parte de momente artistice inedite !

25 martie 2015 – Alianța ETH-TERIS

  • Liga Studentilor Electrotehnisti impreuna cu Asociatia “Tinerii Ecologi Romani din Iasi” activeaza la acest concurs cu cele mai bune 10 momente pornind din pozitia de Castigatori en-titre !! Spectacolul va fi EXCEPTIONAL si plin de momente SURPRIZA! Sunteti asteptati pentru a va convinge pe data de 25 martie 2015, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Studentilor.

30 martie 2015 – Alianța ASAFCI-ARTIUM-ASCIS

  • Asociația ARTIUM de la Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iași împreună cu ASAFCI, Asociația Studenților și Absolvenților Facultății de Construcții și Instalații, alături de cei de la ASCIS, Asociația Studenților Chimiști Ieșeni vă invită la Festivalul Artei și Creației Studențești, Gaudeamus! Veți vedea cum eprubetele, betonierele, pensoanele și șevaletele lucrează împreună într-un spectacol în care studenții arată mai mult decât ceea ce știu din facultate, luni, 30 martie 2015, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi.

2 aprilie 2015 Alianța CHEMIS-ASAH-SSFI-LS AC

INFO

Casa de Cultura a Studentilor, Iasi

Str. V. Conta 30

Telefon: 0232410615

E-mail: casadecultura_iasi@yahoo.com

FB: www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: