Gatim si zambim revine

Din luna octombrie 2017 revine Gatim si Zambim! Ca de obicei, in fiecare zi de marti de la ora 19:00 gatim in atelierul Soft&Grace pentru oamenii fara posibilitati. Participarea se poate face in urma complatarii formularului de inscriere online.

Organizatorii isi doresc ca acest proiect sa aiba continuitate si de aceea dau startul unei campanii de strangere de fonduri pentru a imbunatati bucataria si a usura munca. Vor avea nevoie de achizitia unor oale, cratite, tigai mari, tavi si alte ustensile (sita, manusa de cuptor, tava paine, cutii de depozitare). Pentru toate acestea avem nevoie de un buget de 1500 lei.

Lista detaliata a achizitiilor este disponibila la: www.softandgrace.ro/Necesar_GatimsiZambim.jpg

Donatiile pot fi facute pana la data de 30 Septembrie 2017, atat fizic in baza unei chitante emise de TROC sau bancar in conturile: RON: RO98BTRLRONCRT0318949801; EURO: RO48BTRLEURCRT0318949801. ASOCIATIA FACI TROC – cu mentiunea Gatim si Zambim!

Au ales varianta de a folosi ustensile si accesorii noi, pentru o durata mai lunga de viata, si penntru a nu le schimba luna de luna. De asemenea materialele alese ofera si o siguranta a calitatii si a normelor respectate in bucatarie. Va vor tine la curent cu statusul donatiilor, pana obiectivul va fi atins! Hai sa gatim si sa zambim!

Pentru mai multe detalii puteti contacta organizatorii pe pagina de facebook TROC sau telefonic 0735 54 54 54 – Bogdan (TROC)

INFO

TROC

www.facebook.com/facitroc

PE ACEEASI TEMA:

Iconic Night – eveniment caritabil

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O noapte alături de prieteni la Tribo

Revelion atomic in Underground Pub

O noapte de poveste la Hunter’s Pub

Echo de Ravel – Silver Night Party @Time Out

Scrie un comentariu: