Gathering la Hala Fix #3

Parcursul Gathering continuă. Weekend-ul acesta vă propunem să participați la cel de-al treilea episod al evenimentului pentru un dialog între 2 forme de artă contemporană care transportă în ele sensuri ce urmează să fie descoperite împreună cu voi.

Teatrul independent și artiștii plastici colaborează într-un eveniment unic, pentru a activa o platforma de schimb între comunitate și individ. Un circuit al artei în comunitate. E exact opusul Salonului Refuzaților. E… Salonul Acceptaților, toate formele de expresie artistică fiind acceptate și încurajate.

Va fi o intervenție indoor într-un fost spațiu industrial ce va fi cunoscut drept Hala FiX. Între 20 și 22 octombrie, 50 de artiști pasionați de graffiti, street art, arhitectură, grafică, ilustrație, pictură, muzică și proiecție video se vor aduna in incinta Moldomobila (Baza 3).

Gathering la Hala FiX vine dintr-o nevoie acută și absolut urgentă de regenerare a spațiului artistic și comunitar local, din nevoia de a dezvolta o zonă independentă în adevăratul sens al cuvântului, atât în ceea ce privește natura actului artistic, cât și sustenabilitatea financiară.

PS: artiștii prezenți în cadrul evenimentului lucrează pro-bono însă materialele folosite sunt pe datorie. Oricine poate contribui cu oricât de puțin la acoperirea costurilor de materiale, va avea posibilitatea de a dona la fața locului.

INFO

HUBRICA

Strada Bucium 34 – Moldomobila, poarta 1, Iasi

E-mail: hubrica.ro@gmail.com

www.facebook.com/Hubrica

PE ACEEASI TEMA:

Arta contemporană. Arta în spațiul public #dezbatere

Ai cumva o paturica? @Hala Fix

Expoziția „Veranda cu flori de zăpadă“ a artistului Constantin Flondor la Galeria ICR Viena

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara cu antreprenori – Paul Padurariu

Cinema Ateneu: 22-24 iunie 2018

Germana de vacanta

Biblioteca de vacanță – Filiala „Ion Creangă”

Scrie un comentariu: