Gathering la Hala Fix #3

Parcursul Gathering continuă. Weekend-ul acesta vă propunem să participați la cel de-al treilea episod al evenimentului pentru un dialog între 2 forme de artă contemporană care transportă în ele sensuri ce urmează să fie descoperite împreună cu voi.

Teatrul independent și artiștii plastici colaborează într-un eveniment unic, pentru a activa o platforma de schimb între comunitate și individ. Un circuit al artei în comunitate. E exact opusul Salonului Refuzaților. E… Salonul Acceptaților, toate formele de expresie artistică fiind acceptate și încurajate.

Va fi o intervenție indoor într-un fost spațiu industrial ce va fi cunoscut drept Hala FiX. Între 20 și 22 octombrie, 50 de artiști pasionați de graffiti, street art, arhitectură, grafică, ilustrație, pictură, muzică și proiecție video se vor aduna in incinta Moldomobila (Baza 3).

Gathering la Hala FiX vine dintr-o nevoie acută și absolut urgentă de regenerare a spațiului artistic și comunitar local, din nevoia de a dezvolta o zonă independentă în adevăratul sens al cuvântului, atât în ceea ce privește natura actului artistic, cât și sustenabilitatea financiară.

PS: artiștii prezenți în cadrul evenimentului lucrează pro-bono însă materialele folosite sunt pe datorie. Oricine poate contribui cu oricât de puțin la acoperirea costurilor de materiale, va avea posibilitatea de a dona la fața locului.

INFO

HUBRICA

Strada Bucium 34 – Moldomobila, poarta 1, Iasi

E-mail: hubrica.ro@gmail.com

www.facebook.com/Hubrica

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

It’s a Date: Magic Valentine’s Day

Povești În Alergare Cu Dor #44

Soirée Jazzistique | Chez Les Amis

Teatru cu Maia Morgenstern și documentar despre Constantin I. Karadja, de Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului, la ICR Stockholm

Scrie un comentariu: