Gasca Zurli prezinta ”Am o casuta mica”

Zurli---Poster-casuta-Iasi-

Am o căsuță mică” este unul dintre cele mai pline de energie spectacole ale Companiei Zurli, cel mai mare teatru privat pentru copii din România, cu povești sută la sută românești, un fenomen național care a transformat educația într-un spectacol magic al imaginației.

Spectacolul va va avea loc la Iasi la Casa de Cultură a Studenţilor, vineri, 16 februarie de la ora 18:00.

Spectacolul spune povestea unei întîmplări magice pline de învățături: Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Doar că, nu este ușor să faci o casă. Îţi trebuie un plan, instrumente potrivite şi, mai ales, un meşter priceput. Aici intervine Yuppy, cel mai harnic şi haios constructor.

Yuppy stabilește clar rolurile fiecăruia . Fetiţa Zurli se ocupă de decoraţiuni, Clopoţel e responsabil pentru acoperiş, iar Tanti Prezentatoarea de finanţe. Truli şi Zdrăngănel sunt responsabili cu trăinicia căsuţei. Constructorul Yuppi se dovedeste a fi şi foarte talentat, aşa că ajuta şi la atmosfera de veselie, prin cântece şi dansuri meşterite.

Nicio aventură a Găștii, însă, nu are farmec fără Tura-Vura. Vrăjitoarea împiedicată îşi face apariţia pe, sau mai bine zis pe lângă, Vrăjimăturica ei iubită. Se supără și se strâmbă că nu reuşeşte să dărâme casa. Și de aici începe aventura pe care o descoperiți în sălile de spectacol.

Scenariu – Mirela Retegan. Muzica – Cornel Sorian. Distribuţia: Tanti prezentatoarea – Mirela Retegan, Fetiţa Zurli – Vero Căliman, Clopoţel – Alex Stama, Yuppi – Alex Tcaci, Truli – Răzvan Marina, Zdrăngănel – Paul Chichirău

BILETE

Biletele s-au pus în vânzare online pe  www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din oraș Costul unui bilet este de 22 lei/ loc. Dacă un adult ţine copilul în braţe, plăteşte un singur bilet. În ziua spectacolului, începând cu ora 16.30 se vor găsi bilete şi la Casa de Cultură a Studentilor la intrare.

Lista magazinelor partenere din Iași: DOMO K21, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 54; Germanos Iasi 10, Sos. Pacurari nr 121, Zona Ses Bahlui, stand G25b; Germanos Iasi 3, Str.Sf.Lazar nr.33; Orange shop IASI, Str Anastasie Panu, nr. 13-15

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

Compania Zurli

www.zurli.ro

www.facebook.com/companiadeevenimentezurli

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul „Alba ca Zapada”, la Teatrul Luceafarul

„Punguța cu doi bani” | Ateneul National din Iasi

”Dupa fapta si rasplata” la Ateneul National din Iasi

Hansel si Gretel | Ateneul din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: