Gama Bio Organic la LIdl

Parmigiano_Reggiano_bio

Din grijă pentru sănătatea clienților săi, dar și în vederea protejării mediului, Lidl dezvoltă și optimizează în mod constant gamele de produse disponibile în magazine. Astfel, și gama Bio Organic este permanent îmbunătățită, pentru a le oferi clienților produse ecologice și mai multă sănătate în bucate.

Produsele bio contribuie la prezervarea resurselor naturale prețioase ale mediului, a diversității speciilor și a calității solului, în același timp reprezentând o modalitate de a obține o alimentație sănătoasă și echilibrată. Astfel, gama Bio Organic de la Lidl include mozzarella bio (4.99 lei), Parmigiano Reggiano bio (21.99 lei), dar și tofu bio (8.99 lei), aliment tradițional din Orientul Îndepărtat, produs prin închegarea laptelui de soia.

Micul dejun este esențial pentru o bună funcționare a organismului pe tot parcursul zilei. Începe dimineața cu o porție de fulgi bio de porumb (7.99 lei) și iaurt bio cu fructe (2.99 lei) sau poate cu biscuiții bio cu ovăz și ciocolată (4.49 lei, de la 6.19 lei), serviți alături de băutura bio din soia (5.99 lei/1L), care îți vor asigura necesarul de nutrienți.

Pentru gustarea dintre mese, la Lidl vei găsi un mix bio de nuci și stafide (7.99 lei) sau miez bio de floarea soarelui (3.99 lei). Încearcă un sendviș cu pâine bio integrală de secară (5.99 lei) și cremă bio de cacao cu alune de pădure (12.99 lei) și vei obține un desert pe cât de gustos, pe atât de sănătos.

Ravioli bio din grâu integral cu brânză Ricotta și spanac (9.99 lei) sunt o alegere numai bună pentru masa de seară. Sau, cu ajutorul pastelor bio (3.49 lei, de la 4.99 lei) ori al spaghetelor bio (2.99 lei, de la 4.49 lei), alături de sosul de roșii bio (4.49 lei, de la 5.99 lei), vei putea prepara o cină delicioasă și sănătoasă.

Articolele din sortimentul Bio Organic sunt obținute printr-un proces de  producție ecologică reglementată specific, care garantează un impact minim asupra mediului. Acestea sunt realizate doar din ingrediente naturale, fără organisme modificate genetic, fertilizatori și pesticide chimice, stimulatori de creștere, hormoni sau antibiotice.

Lasă-te inspirat de oferta produselor bio din catalog și bucură-te și tu de sortimentul Bio Organic de la Lidl, care îți oferă mai multă sănătate în bucate!

MAGAZINE LIDL IASI

harta-magazine-lidl-iasi

Adrese: Str. Tabacului 7A; Str. Niceman 2; Str. Vasile Lupu 78; Str. Pantelimon Halipa 3C; Bd. Chimiei 2A; Str. Nicolina 2A.

Program: L-S 7.30 – 22.00 / D: 8.00-18.00

INFO

www.lidl.ro

www.facebook.com/lidlromania

twitter.com/LidlRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: