[GALERIE FOTO] Gala Dance Energy 2016 – feerie în pași de dans

logo-gala-dance-energy

Ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, Gala Dance Energy 2016 s-a desfăşurat în seara zilei de 16 decembrie, în incinta Restaurantului La Castel. Evenimentul, organizat de Clubul Dance Energy Iaşi la finalul fiecărui an calendaristic, îşi propune premierea în cadru festiv atât a elitelor sportive, cât şi a tuturor susţinătorilor acestui club și ai sportului pe care îl reprezintă, în general.

În acest an, gala a reunit peste 300 de invitaţi, părinţi, sportivi, sponsori şi oficialităţi, care au avut prilejul să urmărească prezentarea sportivilor şi a echipei Dance Energy, o trecere în revistă a rezultatelor naţionale şi internaţionale ale clubului obţinute în anul 2016, o scurtă analiză comparativă a performanţelor prin raportare la anii precedenţi. Premierea sportivilor cu rezultate remarcabile a fost urmată de o decernare de premii acordate sponsorilor şi susţinătorilor clubului şi ai dansului sportiv.

Acordurile Andreei Botez au completat armonios atmosfera plăcută şi elegantă în care s-a desfăşurat seara Galei Dance Energy din acest an.

Performanţa reprezintă cea mai eficientă metodă de a şlefui caracterul elitist al fiecărui om, de a dezvolta principiile morale, psihice şi fizice ale fiecărui copil şi bineînţeles cea mai palpabilă pârghie de autodepășire a limitelor umane. Performanţa ne-a ajutat să trecem dincolo de frontierele sociale, culturale şi spaţiale, ne-a demonstrat palpabilitatea lucrurilor imposibile şi ne-a învăţat că la baza fiecărui lucru măreţ nu stă nimic altceva decât simplul sentiment numit “dorinţă“. (Manolache Andreea Ramona – antrenor Dance Energy)

Dance Energy a reprezentat pentru fiecare dintre noi locul perfect de a îmbina utilul cu plăcutul, de a corela sportul cu inteligenţa şi de a crea legături puternice între abilităţile fizice şi cele spirituale. Împreună am reuşit să cucerim etape, să urcăm în ierarhia naţională şi internaţională şi să demonstrăm perspicacitatea şi abilitatea naţională. Împreună suntem puternici!” (Alexandru Necula – preşedinte Dance Energy)

Am avut plăcerea de a lua parte la un eveniment deosebit organizat de Dance Energy Iaşi, Gala Dance Energy. A fost o seară minunată în care eleganţa dansului sportiv a fost ridicată la loc de cinste, o seară în care au fost prezentate rezultatele obţinute de tinerii dansatori la concursurile naţionale şi internaţionale. Ca părinte al unui tânăr debutant în acest sport, recomand celor care doresc să-şi iniţieze copiii în această direcţie sportivă, să se alăture acestei echipe frumoase de profesionişti ce alcătuiesc Clubul Dance Energy Iaşi.” (Alexandru Ciurea – părinte, sucursala Dance Energy, Târgu Frumos)

Pentru  mine, ca părinte, Gala Dance Energy din această seară a reprezentat nu doar un veritabil spectacol, cu prezentări şi momente de calitate, într-o atmosferă relaxantă şi în acelaşi timp de înaltă ţinută, ci şi prilejul de a avea o reconfirmare a valorii acestui club, a calităţii şi implicării echipei de antrenori. Ceea  ce cunoşteam dintr-o anumită perspectivă, am avut plăcerea  să descoperim astăzi  pus într-o altă lumină: acest club creşte de la an la an, iar copiilor noştri li se transmite, cu dragoste şi multă pasiune, acest spirit evolutiv. Dincolo de aceste aspecte, atmosfera de “mare familie”, dorinţa şi bucuria copiilor de a se afla împreună, sinceritatea şi emoţia cuvintelor rostite, au dat evenimentului din acest an, un farmec aparte, seara fiind, din punctul meu de vedere, un real câştig pentru toţi cei prezenţi.” (Larisa Târzianu – părinte, Dance Energy, Iaşi)

Anul 2016 a reprezentat pentru clubul Dance Energy Iași un an cu rezultate foarte bune, confirmând astfel tendinţa permanent ascendentă în dansul sportiv, atât la nivel național, cât și internațional. Clubul a avut în acest an un număr de 3 perechi membre în lotul național al României, a obținut clasări de top prin 7 titluri de campioni naționali și 3 titluri de vicecampioni naționali.

Participarea la German Open Championships 2016, desfășurat în Stuttgart – Germania, cea mai mare competiție de dans sportiv din lume, cu 59 de țări participante și peste 4500 de perechi înregistrate în concurs, a adus clubului Dance Energy calificarea în nu mai puțin de 6 finale, 3 medalii de bronz și 2 locuri 4.

De asemenea, Dance Energy Iași a avut rezultate impresionante la Campionatul Mondial desfășurat în data de 15 octombrie în Chișinău, reușind să se claseze pe locul 5 din 66 de perechi, reprezentante a peste 30 de țări din întreaga lume. Ascensiunea în finala unui campionat mondial reprezintă o premieră la nivel local, fiind cea mai bună clasare obținută până acum de sportivii ieșeni.

În anul 2016 clubul Dance Energy a participat în total la 30 de competiții naționale și internaționale, calificându-se în 273 de finale. Astfel, la final de an, ne putem mândri cu următoarele rezultate: 80 medalii de aur, 50 medalii de argint, 44 de medalii de bronz și 99 de calificări în finale, locurile 4-7.

Ne dorim ca în anul 2017 să continuăm dezvoltarea și trendul ascendent în performanța sportivilor noștri.” (Manolache Andreea Ramona – antrenor Dance Energy)

INFO

Scoala de dans Dance Energy

Telefon: 0749110270/0749088977

E-mail: dance_energy_iasi@yahoo.com

Site: www.dance-energy.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: