GALERIE FOTO: Cupa Moldovei la Gatit, 17-18 martie, Iasi

Cea de-a doua editie a Cupei Moldovei la Gatit, eveniment organizat in cadrul Campionatului International de Gatit in Aer Liber, a revenit la Iasi cu noi surprize. Organizata in aer liber, manifestarea consta in demonstratii de gatit ale maestrilor bucatari, prezentari de retete din diferite tari.

Campionatul International de gatit in aer liber, 17-18 martie 2012, Iasi

In prima zi a competitiei, pe 17 martie, in Piata Unirii a avut loc o „simfonie a ceaunelor”: o demonstratie pentru public, oferita de maestri bucatari si de alti pasionati ai gastronomiei din tara, Republica Moldova, Ungaria, Israel, Uzbekistan si Suedia. Nici de la aceasta editie nu au lipsit  concursurile adresate gospodinelor moldovence. Acestea au avut  prilejul sa prezinte si un preparat dulce.

De asemenea, in seara celor doua zile de „campionat”, iesenii s-au bucurat si de muzica buna. Trupa SENSOR a cintat in seara de 17 martie, inainte de festivitatea de premiere, iar in seara de 18 martie atmosfera este intretinuta de trupa de cover-uri AL!AS.

Duminica, 18 martie, peste 40 de bucatari din tara, Israel, Egipt, Albania, Rusia, Republica Moldova sau Uzbekistan vor gati la plita, ceaun sau gratar, in cadrul Campionatului International de Gatit in  Aer Liber. Pe linga bucatarii profesionisti, vor concura si bucatari amatori, jurizarea fiind in functie de aptitudinile lor. Asteptam foarte multa lume miine, dupa ora 10“, a precizat Liliana Homocea, reprezentant al Asociatiei Euro Est Alternativ, organizator al evenimentului.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Program Cinema Ateneu: 18-21 octombrie 2018

Zilele Bobocului Iesean 2018

Încă câteva zile pentru 14 burse de 4000 lei

Meat Concept Store – preparate din carne gata de gatit

Scrie un comentariu: