Galeria Top Art – Expozitie de pictura , sculptura , fotografie

Afis expozitie Galeria Top art

Expozitia va fi deschisa in perioada: 23.4.2012-2.5.2012 la Galeria Top Art, Casa Cartii, ultimul etaj si  reuneste pe simeze lucrari de pictura, sculptura si fotografie a unui grup de artisti ieseni contemporani.

Tema in jurul careia se aduna acestia este reprezentata de interesul si preocuparea pentru ambientul urban care garniseste existenta in cetate. In acest context ei realizeaza un melanj de trairi personale si viziuni cu adevarat intime asupra unor fapte si locuri comune, dar ale caror posibilitati expresive ramin numeroase. Aspectele prezentate devin spectaculoase prin profunzimea sondarii si a expunerii acestor perspective care farmeca tocmai prin subiectivitatea lor.

Deasemenea se pot observa preocupari pentru ambient, pentru spatiul care formeaza habitatul uman, populat de tot felul de obiecte ale caror estetica este pusa aici in discutie. Maniera de abordare variaza de la romantismul unor scene boeme de exterior pina la expresionismul transant al unor secvente concrete de existenta.

Exotismul acestora consta in interpretarile abstractizante ale unor fapte aparent banale, cu totul si cu totul firesti si apartinind fara doar si poate unei zone de interes din aria cotidianului.

Expozitia va fi deschisa in perioada: 23.4.2012-2.5.2012 la Galeria Top Art, Casa Cartii, ultimul etaj.

Program de vizitare:

Luni-Vineri: 10-20; Sambata: 10-16

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Galeria Top Art – Expozitie de pictura , sculptura , fotografie”

  1. Claudia says:

    “Semn citadin” : Expozitia a scos in evidenta monotonia si banalitatea spatiului citadin, aducand in galerie chiar elemente care in mod paradoxal, ar trebui sa le intalnim pe strada sau in spatiul privat. Expozitia reuneste lucrari ale unor tineri artisti contemporani, care pun accentul pe o realitate si o maturitate brutala. Spatiul citadin este spatiul care impune reguli si ordine: limite de viteza, semafoare, treceri de pietoni, etc. Cladirile gri, griul soselelor si toata harmalaia spatiului modern care impune limite si reguli, pentru ca altfel ar
    fi totul si mai haotic. Acest spatiu este acela care iti impune si ce sa visezi si cand sa visezi.
    Expozitia surprinde puncte de vedere diferite, uneori amprente (sentimente) care raman dupa trecerea omului sau dupa un anumit fenomen natural (ploaie, innoptare).

Scrie un comentariu: