Galeria Tonitza / Expozitia Sorin Otinjac

Expozitia Sorin Otinjac

Uniunea Artistilor Plastici, Iasi va  invita la expozitia de pictura a artistului SORIN OTINJAC deschisa in perioada 10-20 august 2012 la Galeria Tonitza.

Reunind un numar de aproximativ 30 de lucrari, Sorin Otinjac isi propune sa aduca in fata publicului iesean inventivitate si simtire cucerind prin autenticitatea si ritmicitatea imbinarii culorii care ajunge sa impregneze organic orice simt.

Lucrarile pot fi reprezentari obiective ale realitatii de ” aici”  si “acum” sau pot fi  interpretate ca drept valorificare a unor stereotipuri prezente in mentalul colectiv.  Interpretarea ar putea merge intr-atat de departe incat sa se poata afirma chiar ca lucrarile lui Sorin Otinjac pot fi studii care imbina picturalul cu decorativul iar granita este foarte fin delimitata.

Tot in picturile expuse la Galeriile “N. Tonitza” se poate observa maiestria cu care este conceputa tehnica. Este absolut vizibil faptul ca in lucrarile expuse există o serie de framantari profunde ale artistului iar lucrarile sunt atat figurative cat si non-figurative, indemnand la meditatie si incursiune catre orizonturi fantastice.

INFO

Galeriile de Arta ”N. Tonitza” Iasi

Adresa: Str. Lapusneanu, nr. 7-9 , Iasi

Telefon / Fax: 0232210066

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Breaking News” va avea avanpremieră și premieră de Gală la Iași.

#ABUZ si MÂINE PLEC ACASĂ @Teatru FiX

The Motans presented by Johnnie Walker Black Label @Fratelli Iasi

Piese semnate Abba, Queen sau Deep Purple vor rasuna in Gradina Palas, in interpretarea Filarmonici din Iasi

Scrie un comentariu: