Gala Premiilor de Excelenţă la Palatul Copiilor

palat copii iasi

Palatul Copiilor Iaşi organizează vineri, 4 decembrie 2015, cea de-a cincea ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă „Ad Astra”. Decernarea premiilor se va desfăşura în Sala „Eminescu” din incinta Hotelului „Astoria” la orele 13:00.

Categoriile după care s-a realizat jurizarea au fost: Premiul pentru rezultatele înregistrate în cadrul concursurilor din Calendarul MECŞ (CAEN), la nivel individual şi pe echipe (formaţii, ansambluri); Premiul pentru debut; Premiul pentru întreaga activitate, Premiul pentru elevul/ eleva anului.

Ca o noutate, începând din acest an se va decerna premiul pentru Profesorul anului- Magister summa cum laudae. De asemenea, vor fi recompensate şi Proiectele educative de succes internaţionale, naţionale şi judeţene.

În această Gală de Excelenţă vor fi premiaţi peste 50 de elevi şi cadre didactice de la Palatul Copiilor Iaşi şi de la filialele din judeţ ale acestuia.

Sâmbătă, 5 decembrie 2015, se va desfăşura proiectul educaţional „Spre viitor, spre excelenţă”, la care vor participa directorii centrelor de creaţie din Republica Moldova şi Ucraina, cât şi membrii ai Direcţiei de Învăţământ din Chişinău. Aceştia vor asiata la orele cercurilor din Palatul Copiilor , proiectul dorindu-se a fi un schimb de experienţă în domeniul educaţiei nonformale.

INFO

Palatul Copiilor Iasi

www.palatulcopiiloriasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

IA ŞI green bag – concurs international pe teme de mediu si ecologie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul national ”Ador” al Loredanei ajunge si la Iasi

Spam acustic LIVE @La Baza

”De la Unirea Principatelor la Marea Unire” – expoziția fotodocumentară

Scoala Vinului la Little Texas

Scrie un comentariu: