Gala Premiilor circuitului ”7 munti din Gradina Carpatilor”

Miercuri 28 mai 2014, la ora 19.30 suneti asteptati, in Studioul Horia Bernea la Muzeului National al Taranului Roman, la Gala Premiilor de Iarna, editia 2014 a Circuitului “7 Munti din Gradina Carpatilor”. Gala Premiilor de iarna este evenimentul care marcheaza inchiderea sezonului hibernal si deschiderea celui estival in Carpatii Romaniei.

Cu aceasta ocazie sunt premiate performantele din Circuitul “7 Munti din Gradina Carpatilor” in cadrul unor manifestari de larg interes pentru toti cei preocupati de natura, mediu, activitati si sporturi montane. Gala Circuitului “7 Munti din Gradina Carpatilor” este un eveniment de dimensiune nationala si reflecta interesul generat de primul proiect de succes care reuseste dezvoltarea turismului, a sporturilor si activitatilor montane in Carpatii Romaniei.

Festivitatea, la care va asteptam, are loc miercuri 28 mai 2014 cu incepere de la ora 19,30 in Studioul Horia Bernea, la Muzeului National al Taranului Roman si cuprinde:

  • Decernarea Premiilor de Iarna din Circuitul “7 Munti din Gradina Carpatilor”;
  • Prezentarea Lotului de performanta copii – Alpinism si Escalada;
  • Recital de muzica romaneasca pastorala, traditionala, veche al grupului Trei Parale.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Montan Altitudine in parteneriat cu Muzeul National al Taranului Roman si sustinut de Crina Coco Popescu, Maestru al Sportului, prima alpinista din lume care a incheiat Circuitul 7 Volcanoes, “Most Successful Young Alpinist” si Medalia de Onoare 2013 a World Records Academy.

Sunt bucuroasa ca, in cele trei sezoane de pana acum, am inspirat oameni pentru participarea la Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor care a devein ceea ce merita: un Cel mai Sus in Carpatii Romaniei. Exista acum o comunitate care iubeste muntele, efortul si senzatia deosebita a atingerii varfului, care se descopera si se imbogateste permanent, cu fiecare ascensiunile de iarna sau de vara, oameni deosebiti cu care impartasesc aceeasi pasiune”- declara Crina Coco Popescu.

Justin Ionescu, alpinist, 30 aprilie 2014 vârful Shisha Pangma 8.027 m, in echipa cu Horia Colibasanu: “Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor raspunde excelent diferitelor etape si obiective de pregatire in alpinism: ascensiunile de vara/ iarna pentru initiere si acomodare cu tehnica de parcurgere a traseelor montane, antrenamente de ritm si constanta, antrenamente tehnice. Iar 7 Munti in 7 Zile este, fara indoiala, cu cei 15 800m diferenta de nivel, o cursa de anduranta si efort in conditiile specifice fiecarui varf din Circuit.

INFO

www.7munti.ro/

www.facebook.com/7munti

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: