Gala pentru Anul Nou

Pe 8 ianuarie, la Casa de Cultura a Studentilor, incepind cu ora 18.30, se va desfasura Gala pentru Anul Nou, un spectacol la care va fi invitat si baletul de la “Dansez pentru tine”. In functie de categoria locurilor, biletele costa 30, respectiv 20 de lei si 15 lei cu reducere si pot fi achizitionate de la agentia Operei.

Baletul Dansez pentru tine

Pe 8 ianuarie, avem un spectacol foarte foarte important. Va fi baletul pe scena, alaturi de orchestra, si in finalul spectacolului va fi trupa «Dansez pentru tine», cu care o sa dansez si eu. E un spectacol pentru Anul Nou. Noi am fi vrut sa-l dam inaintea Anului Nou, insa Casa de Cultura nu era libera si atunci l-am facut in prima duminica din ianuarie“, a precizat Beatrice Rancea, director al Operei iesene.

In spectacolul de gala pentru Anul Nou vor evolua orchestra, solistii si ansamblul de balet de la Opera ieseana, alaturi de cei 17 talentati dansatori coordonati de Edi Stancu. Acestia din urma au putut fi admirati recent in cadrul emisiunii-concurs “Vocea Romaniei”, incheiata in a doua zi de Craciun. Printre cei care vor crea o atmosfera speciala pentru publicul iesean se numara dansatorii Petrisor Ruge (fost concurent la “Dansez pentru tine” alaturi de Andreea Balan), Bogdan Boanta (fost concurent alaturi de Laura Cosoi), Daniela Serafimovici (coregrafa “Furnica”), Georgiana Rogojan sau Elena Voscoboinic (fosta concurenta alaturi de Radu Valcan). Orchestra va fi dirijata de Cristian Sandu, invitat de la Opera Nationala din Cluj, care a devenit un colaborator apropiat al Operei iesene.

Gala pentru Anul Nou va fi urmata de alte doua spectacole extraordinare, “Nunta lui Figaro”, respectiv “La Traviata”, programate pe 13 si 18 ianuarie.

Autor: Loredana Oprea, Ziarul de Iasi

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: