Gala East Models Award – un fashion show fabulos (GALERIE FOTO)

gala east models awards

In weekend-ul trecut, gradina Palas a devenit decorul fabulos ales de organizatori si designeri pentru a pune in scena Gala East Models Awards. Creatiile fabuloase, tinutele inedite, modelele de poveste, designerii internationali si publicul curios au animat timp de 3 ore gradina din spatele Palatului Culturii si au creat o atmosfera desprinsa din revistele de moda.

Cea de-a doua editie a galei de frumusete East Models Awards a reunit peste 30 de modele, precum si renumiti designeri si case de moda locale si internationale. East Models Awards are misiunea de a stabili conexiuni intre piata nationala de fashion și cea internationala din Milano, Paris, Londra, Tokyo sau New York si isi propune sa descopere si sa promoveze modelele aflate la inceput de cariera.  In cadrul galei de frumusete East Models Awards 2016, castigatoarele preselectiei au defilat impreuna cu fotomodele internationale si au atras atentia editorilor de la revistele de beauty din Romania, a designerilor si a celor mai importante agentii de modeling – Academia Models, One Model si infofashion.ro.

Castigatoarea pemiului Best International Model from Eastern Europe a fost Irina Magda. Irina a transmis multumiri dar si salutari orasului natal printr-un video filmat in Berlin, locatie in care se afla in seara evenimentului. Momentul a fost prezentat de designerul George Hojbota.  Titlul de ‘Best New Face’  a fost castigat de Iustina Chiselita (Botosani, Romania), Best Commercial Face: Ionela Vornicescu (Lozova, Chisinau, Republica Moldova), Best Fashion Model: Sorina Badarau (Iasi, Romania) iar premiul pentru cel mai bun model Academia Models i-a fost acordat Malinei Cristisor.

Manechinele agentiei Academia Models au asigurat o aparitie de exceptie, defiland in creatii vestimentare cu design extravagant semnate de Jolidon, George Hojbota, Chotronette, Viada,  Seroussi, Nanetty, Best Clothing si Papucei.

Alina Babcinetchi Cosoi, organizatoarea evenimentului a declarat “Este o provocare sa organizezi outdoor o prezentare de moda. O provocare atat logistica cat si in ceea ce priveste selectia publicului. Daca in mod traditional evenimentele din acest domeniu sunt cu lista de invitati, noi am descoperit inca de la prima editie ca Iașiul a devenit un oraș autodidact in materie de fashion. Acest aspect ne-a fots confirmat si de cei 1000 de ieseni prezenti sambata seara. Ne bucurăm mult ca ei fac parte din proiectul nostru si speram ca impreuna cu ei sa aducem Iasiul pe harta orașelor care deschid drumuri pentru designeri si modelele aflate la inceput de drum.

Hairstyle-ul este semnat de echipa Studio16 ( Florin Dumitras si Stefana Baba ) iar make-up-ul de echipa Make-up art academy ( Ana Maria Turcanu ). Fotografiile sunt realizate de Amaze Photography Studio si de ProImage .

East Models Awards este un eveniment organizat de Academia Show si Palas Iasi si sustinut de Wink, Viva FM, Prima TV, EA.MD, Iasi Fun, Ziarul de Iasi, Absolut Media, Iasi4u si Inoras.ro si Tele Moldova.

Cea de a 2-a editie East Models awards a fost sustinuta de: One Models Agency, infofashion.ro Romania, Amaze Photography Studio, Makeup Art Academy, Studio 16, Ciprian Iacob Photography, The Trumpets, Majestic Hotel & Restaurant, Apollo Summer Lounge, Travel Point Moldova, Quartz Lounge, Saria, Zenity SPA, Thundra, Wok up,Vicuphy, Cozlac Andrei.

INFO

www.facebook.com/EastModelsAwards

PE ACEEASI TEMA:

BROW Bar & More a deschis o locație la Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: