Gala “Drag de Iasi”

Joi, 16 februarie, incepand cu ora 18:30, Hotelul Select va gazdui primul eveniment caritabil al anului, organizat de Fundatia Comunitara Iasi: Gala „Drag de Iasi”, un regal al generozitatii, elegantei si bunului gust.

Fundatia Comunitara Iasi a pregatit invitatilor sai momente de exceptie, concretizate si printr-o licitatie unica in Iasi in care vor fi ofertate lucruri „de necumparat”.
Iubitorii dansului vor avea oportunitatea de a licita pentru o cina cu Beatrice Rancea, directorul Operei Nationale Romane Iasi, iar gurmanzii vor avea sansa de a invata trucuri de la maestrul Gigi Fedeles, cunoscutul Cavaler Medieval. Admiratorii masinilor de lux vor putea pleca acasa intr-o masina Lexus RX, cu sofer personal, care le va sta la dispozitie o saptamana, iar managerii foarte ocupati vor primi sprijinul unei asistente personale. Acestea sunt doar cateva dintre surprizele licitatiei, careia i se vor adauga si momente artistice.

Invitatii se vor bucura de un intreg spectru al rafinamentului si frumusetii iar resursele financiare adunate prin intermediul licitatiei vor fi utilizate in sustinerea performantei tinerilor cu aptitudini inalte prin Fondul de burse al Fundatiei Comunitare Iasi, lansat prin colaborarea cu ROTALENT. Primele burse vor fi oferite celor 5 tineri nominalizati de ROTALENT, care au adus performanta in domenii diverse si au reprezentat Iasul pe scenele nationale si din lume.
„Fundatia Comunitara Iasi isi propune sa aduca impreuna oamenii buni care misca lucrurile si lucrurile care merita miscate, in beneficiul intregii comunitati, pentru sustinerea Iasului, oras de care vrem sa fim mereu mandri”, au explicat reprezentantii organizatorilor.

ROTALENT este prima asociatie neguvernamentala pentru sprijinirea talentelor infiintata in Romania. Reuneste psihopedagogi specializati in identificarea si cultivarea talentelor, precum si profesori care au indrumat elevi exceptionali. ROTALENT a derulat programe internationale, avand ca parteneri universitati, scoli si centre de cercetare a creativitatii.

Cauza sustinuta in cadrul Galei „Drag de Iasi” si catalogul licitatiei sunt prezentate pe site-ul: www.dragdeiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: